به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام محمد حسین بهرامی، معاون شبکه اطلاعرسانی نور در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: در فضای علمی و شیوههای جدید پژوهشی بحث مقالات و مجلات جایگاه ویژهای دارند به نحوی که شاخص توسعه و رشد کشورها محسوب میشود.
وی افزود: با فراهم شدن تکنولوژیهای جدید، این امکان فراهم شد تا مجلات از طریق دیجیتال در اختیار پژوهشگران قرار گیرد.
معاون شبکه اطلاعرسانی نور خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی با این هدف در سال 77 به شبکه اینترنت راه یافت و در پایگاه حوزه نت ده عنوان مجله علوم اسلامی عرضه کرد که تا سال 83 به 1500 عنوان رسید.
وی افزود: در سال 83 با بررسی و تحلیل پایگاههای متعدد داخلی و خارجی، پایگاه نورمگز طراحی شد و در ابتدای سال 84 این پایگاه راهاندازی شد.
حجت الاسلام بهرامی یادآور شد: پایگاه با جمعآوری مجلات علوم اسلامی آغاز به کار کرد و در ادامه در صدد جمعآوری و توسعه مجلات علوم انسانی که دارای رتبه علمی و پژوهشی بودند، قرار گرفتیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز نشریاتی که قریب به یک قرن پیش در رشتههای علوم اسلامی و انسانی در کشور منتشر شدهاند در پایگاه نورمگز قرار دارد.
معاون شبکه اطلاعرسانی نور گفت: امکان نقد مقالات، مشاهده نقد دیگران، جستجوی بسیار پیشرفته پایگاه با دامنههای مختلف، جامع بودن و بزرگترین پایگاه مجلات تخصصی در زمینه علوم اسلامی و انسانی از امتیازات ویژه پایگاه نور مگز است.
انتهای پیام