معاون امور تربیتی جامعه الزهرا در گفت وگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به اهمیت توجه به مسائل اقتصادی کشور و نام گذاری امسال به عنوان سال جهاد اقتصادی اظهارداشت: در سال جهاد اقتصادی علما و روحانیون می بایست مرزهای حلال و حرام را بیشتر برای مردم تشریح کنند، تا آنان در فعالیت های اقتصادی مرتکب حرام نشوند.
حجت الاسلام و المسلمین شیخ بهایی به وظیفه حوزه های علمیه و روحانیت در قبال مسئله جهاد اقتصادی اشاره کرد و افزود: مهمترین وظیفه روحانیت در این زمینه تشویق مردم برای شرکت در فعالیت های اقتصادی و عمرانی کشور در راستای افزایش تولید داخلی و حمایت از اقتصاد داخلی است.
وی ادامه داد: باید مردم را تشویق کرد تا جهادگونه وارد مسائل اقتصادی شوند و در زمینه های مختلف اقتصادی مجاهدت داشته و از تنبلی، کسالت، گذران وقت و اتلاف سرمایه ها در اقتصاد خودداری کنند.
حجت الاسلام شیخ بهایی عنوان کرد: فرهنگ سازی اقتصادی در کشور بسیار اهمیت دارد، یعنی جوانان فقط برای رفع نیازهای مالی خود به دنبال شغل نباشند، بلکه هر کسی استعداد، توانایی و سرمایه ای دارد آنها را در فعالیت های اقتصادی کشور به نحو احسن بکار بگیرد.
وی تصریح کرد: تولید سرمایه و ثروت در کشور از دیگر مقوله های مهم و ابعاد جدی فعالیت های اقتصادی است، البته باید مردم را از ورود به فعالیت های به ظاهر اقتصادی مانند شرکت های هرمی و گلدکوئیستی آگاه کرد.
معاون امور تربیتی جامعه الزهرا افزود: آشنایی مردم با مسائل ربوی و پاک کردن اقتصاد جامعه اسلامی از این معزل خانمان سوز از دیگر اقداماتی است که کارشناسان اقتصادی در سال جدید باید توجه جدی داشته باشند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: زهد، هرگز به معنای کنار گذاشتن فعالیت های اقتصادی نیست و اسلام هرگز مخالف فعالیت های اقتصادی نبوده است، اینکه مقام معظم رهبری امسال را سال جهاد اقتصادی نامیدند، یعنی فعالیت های اقتصادی سالم، جهاد گونه و برای خدا باشد.
نظر شما