به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر اداره همکاری های علمی و بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت وگو با خبرنگاران با اعلام این خبر، گفت: با تلاش این اداره، 43 نمایشگاه بین المللی که قرار است امسال و سال آینده در چهار قاره آسیا، آمریکا، اروپا و آفریقا برگزار شود، منتشر شده است.
حبیب قهرمانی خاطرنشان کرد: با تماس های مکرر با مسوولان برگزاری این نمایشگاه ها، مکان و زمان برگزاری، هزینه ها، آدرس وب سایت، تلفن و ایمیل و اطلاعات مختصر در مورد شرایط حضور در این نمایشگاه ها تهیه و در این تقویم انتشار یافته است.
وی افزود: این نمایشگاه ها در کشورهای آمریکا، کانادا، مکزیک، برزیل، آرژانتین،پرو، اکوادور، پرتغال، بلاروس، بلژیک، آلمان، ایتالیا، انگلیس، ایتالیا، مجارستان، لهستان، رومانی، آلمان، سوئد، اسپانیا، فنلاند، کرواسی، اتریش، سوئیس، نتجریه، مصر، آفریقای جنوبی، مصر، تایوان، امارات متحده عربی، روسیه، کروه جنوبی، ژاپن، هنگ کنگ، کویت، ترکیه و هند برگزار می شود.
وی با اشاره به اهمیت حضور در نمایشگاه بینالمللی گفت: معرفی کتاب و ارتباط چهره به چهره و امکان گفت وگوی سالم علمی و فرهنگی یکی از دستاورد برگزاری و یا شرکت و حضور در یک نمایشگاه بینالمللی است.
قهرمانی یادآورشد: نمایشگاه مکان مناسبی جهت تبلیغ پیشرفتهای علمی، فرهنگی و اقتصادی کشورهاست، در همین راستا نیز ایجاد تفاهم و دوستی بین ملتها را تعمیق میبخشد.
وی گفت: نمایشگاههای بینالمللی توان آن را دارد تا نخبگان کشورها را از محاصره تبلیغات مسموم صاحبان قدرت و ثروت خارج و آنها را با واقعیات پنهان و آشکار آشنا سازد.
قهرمانی اظهار داشت: ما در شناسایی شخصیتهای علمی و ارتباطات آتی آنها باید بتوانیم به دور از هیاهوهای سیاسی، هستههای علمی مختلفی را در اقصی نقاط جهان ایجاد نموده و خواب آرام و ظالمانهی قدرتهای استکباری و عناصر تحقیر شده و مستبد منطقهای آنان را با کابوس بیداری ملتهای مظلوم جهان همسایه سازیم.
گفتنی است، تاکنون علاوه بر تقویم نمایشگاه های بین المللی، تقویم همایش های بین المللی توسط این اداره منتشر شده است و ششمین شماره آن نیز به زودی منتشر خواهد شد.