به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین خوشنویس در نشست گفتمان عقاید و اندیشهها که با موضوع جایگاه حضرت زهرا(س) از دیدگاه اهل سنت، برگزار شد با تاکید بر این که طلاب باید حتما در منازل خود کتابهای قوی و مفید در رابطه با حضرت زهرا(س) داشته باشند، گفت: امروز طلاب باید بررسی کنند که کدام قسمت از دیدگاه یا زندگی حضرت زهرا(س) تألیف نشده و سپس به دنبال آن بروند و خود را در رابطه با حضرت زهرا(س) درگیر کرده و دراین زمینه کتاب بنویسند.
این محقق حوزه و دانشگاه با اشاره به علاقه زیادی مردم به حضرت زهرا(س) در خارج از مرزهای کشور یادآور شد: بنده سفرهای زیادی برای تبلیغ به خارج از کشور داشته و مشاهده کردهام در این کشورها علاقهزیادی به حضرت زهرا(س) وجود دارد لذا باید کتابهای مفیدی در این زمینه با زبانهای رایج دنیا نوشته و به کشورهای مختلف ارسال نماییم.
وی با تاکید بر تسلط طلاب بر زبان های رایج دنیا تصریح کرد: توجه به زمینه و علاقه مردم جهان به اهل بیت (ع) باید کتابهایی به زبانهای خارجی نوشته و آن را در سطح دنیا توزیع نماییم.
مدیر مرکز تخصصی علوم حدیث قم با اشاره به اینکه در زمینههای گوناگون میتوان به جایگاه حضرت زهرا(س) در میان اهل سنت پی برد، خاطرنشان ساخت: تفسیر یکی از زمینههایی است که میتوان جایگاه حضرت زهرا (س) را به دست آورد، به طوری که ما بالغ بر 5 هزار تفسیر داریم که تقریبا نصف آن را شیعیان و مابقی را اهل سنت نوشتند و در این تفاسیر ائمه اطهار(ع) و علیالخصوص حضرت زهرا(س) جایگاه ویژهای دارند.
*طلاب خطبههای حضرت زهرا (س) را حفظ کنند
حجتالاسلام والمسلمین خوشنویس در ادامه سخنان خود، زمینههای دیگر به دست آوردن جایگاه حضرت زهرا(س) را کتب عقائد، فقه، ادبیات و تاریخ عنوان کرد و اذعان داشت: حضرت زهرا (س) در این کتابها و موضوعات جایگاه والایی دارند و طلاب باید به دنبال آن بروند.
وی با اشاره به این که در بحث ادبیات، خطبههای حضرت زهرا (س) همانند خطبههای نهجالبلاغه است گفت: طلاب باید خطبه حضرت زهرا(س) را حفظ کنند؛ چرا که این خطبه معارفی ضروری برای طلاب محسوب میگردد.
این محقق حوزه و دانشگاه در پایان تأکید کرد: یکی دیگر از بزرگانی که طلاب باید بر روی شخصیت، زندگی، دیدگاه ایشان کتاب بنویسند، امام علی (ع) است، به طوری که از علامه امینی سوال شد که چرا کتاب الغدیر را نوشتید؟ مگر امروز کسی امام علی (ع) را نمیشناسد؟ ایشان گفتند: امروز رسانههای تبلیغی زیادی وجود دارد؛ اما سهم امام علی (ع) از این رسانهها تنها نیم درصد است و لذا باید بر روی ابعاد شخصیتی مختلف این امام عزیز کارهای فراوانی انجام داد.
نظر شما