پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 249473
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۱:۲۵

امام جمعه قم با بیان این که بنده به شخصه هیچ بدخلقی از شهید مطهری ندیدیم، گفت: این شهید بزرگوار همواره در مقابل انحرافاتی می ایستاد که شاید برخی آن ها را بی اهمیت می دانستند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله رضا استادی، پیش از ظهر امروز در هفدهمین اجلاسیه سالانه اساتید جامعة المصطفی(ص) که در محل سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری چنین نشست هایی که به منظور تجلیل از اساتیدی که در راه ترویج مکتب اهل بیت(ع) و اسلام ناب به دنیا تلاش می کنند، بسیار مفید خواهد بود.

وی خطاب به اساتید المصطفی(ص) گفت: ارزش کار خود را بدانید و در راه ترویج مکتب اهل بیت(ع) به سراسر عالم بیش از پیش تلاش کنید؛ اگر خدای ناکرده ببینیم که استادی در جامعة المصطفی(ص) در کار خود جدی نیست، به این دلیل است که به ارزش کارش واقف نیست.

امام جمعه قم به ویژگی های استاد موفق اشاره کرده و افزود: شرط اول یک استاد موفق این است که تلاش کند به عمق معارف الهی پی ببرد؛ بنابراین اگر می بینیم که شهید مطهری در جامعه تأثیر گذار بود، به دلیل جدیت در کار و پی بردن به عمق معارف الهی بود.

آیت الله استادی ادامه داد: خصوصیت دیگراستاد موفق که البته همواره همراه شهید مطهری بود، این است که در مقابل انحرافات مختلف و از جمله آن ها انحراف دینی بایستد.

*اعتدال؛ بهترین راه مقابله با انحرافات

وی اضافه کرد: شهید مطهری همواره در مقابل انحرافات دینی می ایستاد؛ البته مقاومت ایشان در مقابل انحرافات بدون بد خلقی بود، بلکه همواره مسیراعتدال را درپیش می گرفت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که بنده به شخصه هیچ بدخلقی از شهید مطهری ندیدیم، گفت: این شهید بزرگ جهان اسلام همواره در مقابل انحرافاتی می ایستاد که شاید برخی آن ها را بی اهمیت می دانستند.

وی تصریح کرد: برای مقابله با انحرافات و از جمله آن ها انحراف دینی، بهترین راه، راه شهید مطهری است که هیچ گاه افراط و تفریط نکرد و مسیراعتدال را در پیش گرفت؛ این چیزی است که باید در این زمینه همه به آن توجه کنند.

وی بابیان این که شهید مطهری همواره روی بحث تقریب تأکید داشت، اما هیچ گاه از بیان واقعیت انکار ناپذیر غدیر ابایی نداشت، گفت: پرچمدار دفاع از غدیر و در عین حال پیگیری بحث تقریب بین مذاهب، امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری هستند.

استاد حوزه علمیه قم به بیان برخی از ویژگی های شهید مطهری، اشاره و اظهار داشت: شهید مطهری هیچ گاه به دنبال آن نبود که در کلاس او جمعیت فراوانی باشد؛ از این رو اگرحتی کمتر از 10 نفر در کلاس حضور می یافتند، درس را شروع می کرد و جدیت و دقت در درس دادن را فراموش نمی کرد.

* تنها به ترویج معارف الهی فکر کنید

وی خطاب به اساتید جامعة المصطفی(ص) با بیان این که شهید مطهری را الگوی خود قرار دهید، گفت: هیچ گاه به دنبال این نباشید که معروفیت و چیزهای دنیایی را کسب کنید، بلکه تنها به ترویج معارف الهی فکر کنید.

آیت الله استادی با اشاره به سخن معروف شهید مطهری مبنی بر این که «هیچ گاه به مسئله ای وارد نشده و چیزی در مورد آن ننوشته ام، مگر این که نیازی دیدم که به آن مسئله وارد شوم»، افزود: باید همواره از روی تکلیف و وظیفه و به منظور پر کردن خلاءها گام برداریم.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که متأسفانه توجه بیش از حد به امور علمی ما را از برخی چیزهای دیگرغافل می کند، گفت: تواضع در مقابل حرف حق و این که وقتی ببیند کسی حرف حق می زند، سخن او را قبول کنید، یکی از شروطی است که می تواند در موفقیت هر انسانی و به ویژه کسانی که در زمینه های علمی تلاش می کنند، مؤثر باشد.

* عبادت خالصانه؛ ویزگی بارز شهید مطهری

وی به خصلت دیگر شهید مطهری اشاره و اظهار داشت: ویژگی بسیار بارز شهید مطهری عبادت و بندگی خالصانه خداوند بود و این نکته ای است که باید به آن بسیار توجه کرد؛ متأسفانه امروزه برخی از اساتید ، به دلیل آن که بیش از حد خود را درگیر علم و بحث می کنند، از توجه ویژه به عبادت خدا می کاهند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha