به گزارش مرکز خبر حوزه، مراسم بزرگداشت ارتحال حجت الاسلام والمسلمین محمد شریف مهدوی، معاون بین الملل دارالحدیث، ظهر امروز با حضور آیت الله ری شهری در سالن اجتماعات این موسسه در قم برگزار شد
حجت الاسلام محمد احسانی فر، یکی از فضلای حوزه در این مراسم طی سخنانی با اشاره به جایگاه عالمان دینی در قرآن و روایات، اظهار داشت: عالمان دینی مانند شجره طیبه ای هستند که از چشمه زلال معرفت اهل بیت(ع) در مسیر ارشاد و هدایت مردم به سوی معارف الهی جرعه ای نوشیدهاند .
وی در ادامه بابیان این که نباید از مسیر حق و حق خواهی دورشد ؛ افزود: زندگی انسان مومن پیوسته با مشکلات و وسوسه های شیطانی مواجه است، که همین امر باعث ساخته شدن او برای هدایت جامعه ای بشری می شود، اما اگر این انسان در دو راهی جهل و علم قرار گرفت، نباید از مسیر حق و حق خواهی عبور نماید.
حجت الاسلام احسانیفرادامه داد: زمانی که حجت خداوند بر انسان تمام شود، در اول دوراهی قرار می گیرد و باید بین معصیت و طاعت یکی را انتخاب کند؛ چه بسا ممکن است با انتخاب باطل به گمراهی و ضلالت دچار شده و یا این که با انتخاب راه صحیح و اطاعت الهی به سعادت اخروی برسد.
* لقمه حرام انسان را از اهل بیت(ع) دور میکند
وی در با اشاره به نقش لقمه حلال و حرام در ساختار جسم وروح انسان، گفت: توجه نکردن به لقمه حلال و حرام انسان ها را با مشکلاتی در زندگی اجتماعی و تشخیص بین حق و باطل مواجه می کند و در نهایت به دشمن سرسخت اهل بیت(ع) تبدیل خواهد شد.
این استاد موسسه دارالحدیث در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شخصیت مرحوم حجت الاسلام مهدوی، گفت: ایم مرحوم به حق یک پیرو واقعی برای امام (ره) و مقام معظم رهبری بود؛ به طوری که در طول عمر شریفشان هموراه تابع امر ولایت قرار داشتند.
* دفاع از اهل بیت(ع)
حجت الاسلام احسانی فر افزود: از این عالم بزرگوار بیش از 1000 سخنرانی در دفاع از اهل بیت(ع) و دین اسلام به زبان انگلیسی به یادگار مانده است .
*شمه ای از زندگی حجت الاسلام والمسلمین مهدوی
حجتالاسلام والمسلمين محمد شريف مهدوی شاهرودی، فرزند مرحوم آيتالله مهدوی شاهرودی، عالمی فعال در عرصه بينالملل بود كه تجربه درخشانی در نشر معارف اهلبيت عليهمالسلام در كشورهای خارجی داشت.
آخرين سمت اجرايی اين عالم وارسته، معاونت بينالملل مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحديث و معاون توليت آستان مقدس عبدالعظيم حسنی(ع) بود
وی در مدت حضور خود در خارج از كشور بيش از هزار سخنرانی در مجامع بينالمللی داشت كه توانست تأثير بسزايی در گرايش مردم بهويژه مردم كشورهای آفريقای جنوبی به مكتب اهلبيت (عليهمالسلام) داشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمين به دليل تسلط بر زبانهای انگليسی و عربی متون ارزشمند بسياری را درباره اسلام و تشيع به زبانهای مختلف ترجمه و يا مديريت كرده و در اختيار علاقهمندان قرار داده بود، وی همچنين سالها دبير زبان انگليسی مدارس علوی و نيكان بود.
سالها تدريس زبان انگليسی در دبيرستانهای كشور، قبل از انقلاب (دبيرستان علوی و نيكان)؛ تحصيل در دانشكده حقوق دانشگاه تهران و اخذ مدرك كارشناسی از اين دانشگاه در سال 57؛ نمايندگی امام در كشورهای استراليا و زلاند نو و امور تبليغی در اين كشور و بيش از 50 كشور در طول مدت 6 سال نمونهای از سوابق علمی اين عالم وارسته بود.
نظارت و مديريت ترجمه كتابهای منتخب ميزانالحكمه (The Scale of Wisdom) سياستنامه امامعلی (عليهالسلام) (Imam Ali (A.S) and Political Leadership)؛ حكمتنامه كودك (Child in the Quran and Sunnah)؛ ابوطالب مومن(Abutalib the Believer) و حديث تلاش (Story of Endeavors) بخشی از فعاليتهای ترجمه و تدوين ايشان است.
حجتالاسلام والمسلمين مهدوی شاهرودی، معاون بينالملل مؤسسه علمی ـ فرهنگی دارالحديث، سرانجام پس از عمری تالش و مجاهدت در عرصه ترویج معارف اهلبیت(ع)، پنجشنبه، هشتم ارديبهشتماه به ديار باقی شتافت.