به گزارش خبرنگار سرویس استانهاي مركز خبر حوزه، محمد كرميراد، امروز درآستانه ميلاد حضرت بقيهالله الاعظم(عج) در نشستی با طلاب هنرمند كرمانشاه در مجتمع شهيد آويني اين شهر، اظهارداشت: هنر ذات روحي معنوي و الهي دارد و حضور قدرتمند نهاد روحانيت و حوزههاي علميه در اين عرصه منجر به ارتقاء سطح فرهنگ عمومي و توسعه معنويت در جامعه ميشود.
وي افزود: حقيقت اين است كه بعد از دوران دفاع مقدس، برخي فضاها در جامعه مورد غفلت قرار گرفت؛ به گونهای که دشمن طي چهار مرحله تهاجم فرهنگي، شبيخون فرهنگي، ناتوي فرهنگي و نهايتاً جنگ نرم و انقلاب به اصطلاح مخملي، تلاشهاي خود را با زبان هنر و رسانه براي تخريب بنيانهاي ارزشي جامعه گسيل داشت.
نماينده مردم كرمانشاه در مجلس شوراي اسلامي افزود: ورود مقتدرانه هنرمندان متعهد به اين عرصهها همواره مورد تاكيد مقام معظم رهبري بوده است و امروز كه حوزههاي علميه احساس مسئوليت كرده و گام در اين وادي نهادهاند، لازم است از اين تلاش مقدس آنها تقدير و حمايتهاي لازم از اين حركت صورت پذيرد.
عضو فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس تاكيد كرد: بسط و گسترش فرهنگ ايثار و شهادت و توسعه معنويت و روحيه ايثارگري در جامعه نيازمند بیاني شيرين و جذاب است؛ بر این اساس هنر اين ظرفيت را درخود دارد.
کرمی راد ادامه داد: باتوجه به تاثيرگذاری روحانيت در همه عرصهها، ميتواند در اين وادي نيز پيشگام و جلودار باشد.
نماينده مردم كرمانشاه در مجلس شوراي اسلامي، سریال مختارنامه را يكي از تاثيرات هنر ديني برمخاطب و جامعه خواند و گفت: شايد اگر هزاران كتاب و مجله و سايت و منبر ميداشتيم به اندازه اين سريال و به گستردگي آن نميتوانستيم فرهنگ متعالي تشيع را درجهان منتشر كنيم؛ به طوری که امروز نه تنها مردم ايران، بلكه بسياري از كشورهاي مسلمان و حتي غير مسلمان بيننده اين سريال هستند و اين امر نشان دهنده تاثير شگرف هنر است.
وي با ارائه تحليلي از شرايط سياسي روز جامعه، راه سعادت را پيروي از دستورات دين مبين اسلام و تبعيت محض از ولايت دانسته و گفت: همه بايد بتوانيم سربازاني لايق و شايسته براي اسلام و ولايت باشيم و دین خود را مانند شهدا و ايثارگران اداء كنيم.