به گزارش مركز خبر حوزه، مدير مركز مطالعات و پاسخ گويي به شبهات حوزه در اين مراسم با اشاره به ويژگيهاي اين نرم افزار اظهارداشت: براي تهيه و تدوين نرم افزار« پاسخ» محققين و كارشناسان اين مركز، طي ده سال تلاش بي وقفه توانستند بيش از 8 هزار سوال و شبهه مهم و رايج در جامعه را پاسخ گفته و آن را در اين مجموعه جمع آوري نمايند.
حجتالاسلام والمسلمين باقرزاده، با بيان اينكه اين مركز در پي نيازي كه در سال هاي اوج تهاجم فرهنگي احساس مي شد، تاسيس گرديده ادامه داد: در سال هايي كه كتاب ها، مجلات و تقريباً اكثر رسانه ها در پي تهاجم به اصول دين و رفتارهاي ديني مردم بودند، اين مركز با هدف حفظ اعتقادات و رفتارهاي ديني مردم و مقابله با شبهات و سئوالات انحرافي و القايي تاسيس شد.
وي افزود: اين مركز براي پرداختن به « علم نافع» به صورت تخصصي به ضروري ترين علوم در جامعه يعني پاسخ گويي به شبهات و سئوالات فكري و اعتقادي مردم پرداخته است و مواردي از دين و معارف اسلامي كه مورد هجمه دشمنان اسلام و انقلاب قرار گرفته را مورد توجه قرار داده است.
اين كارشناس حوزوي بيان داشت: شكوفايي جامعه اسلامي در گروي افكار و اذهان پاك و سالم از هرگونه شبهه اعتقادي و ديني است و اين مسئله مورد بغض دشمنان نظام اسلامي قرار گرفته و موجب شده با تمام توان بر افكار جوانان ايران اسلامي هجوم آورده و شبهاتي را در جامعه القا كنند.
وي با بيان اينكه اين مركز، با رصد نقاطي كه دشمن وارد شده و با القاي شبهه، قصد ضربه زدن به جوانان را داشته است، اظهارداشت: مركز مطالعات حوزه نقاط حساس را رصد كرده و با استفاده از متخصصين و كارشناسان حوزوي به سوالات و شبهاتي كه در جامعه رواج يافته، پاسخ داده است.
حجت الاسلام والمسلمين باقرزاده عنوان كرد: دست نياز اين مركز به سوي همه مسئولين فرهنگي نظام اسلامي كه مي توانند به دين كمك كنند و حفظ دين و عقايد جوانان را رسالت خود مي دانند، براي دريافت هرگونه كمك دراز است.
وي در پايان خاطرنشان كرد: امروز فضاي شبهه در جامعه ما بر كمتر نخبه اي پنهان است و دشمنان از هر وسيله براي تخريب بنيان هاي ديني مردم استفاده مي كنند، بنابراين از همه مسئولين و دست اندركاران فرهنگي كه مي توانند در اين عرصه به حوزه كمك كنند، درخواست مي شود از كمك هاي خود دريغ نكنند