به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، در نخستين جلسه كه از روز گذشته آغاز شده و عصر امروز به كار خود پايان مي دهد، حجت الاسلام حسيني، معاون آموزش مركز مديريت حوزه علميه خواهران با اشاره به بر پائي اين نشست به منظور دريافت ايده ها و نظرات مسوولان حوزه علميه خراسان براي تدوين نظام آموزشي جديد حوزه هاي علميه خواهران، گفت: رشد علمي و نياز به ادامه و ارتقاء تحصيل طلاب خواهر مورد تأكيد قرار گرفته است.
وي با بيان اين که زمينه بازنگري نظام آموزشي خواهران ايجاد شده است، گفت: حضور فعال خواهران در جامعه و تغيير شرايط امروز، باعث ایجاد اين بازنگري شده است.
در ادامه اين نشست حجت الاسلام نصر الله پژمان فر، معاون آموزش و پژوهش حوزه علميه خراسان، با بيان اين كه امروزه نياز به تبيين دين در جامعه ضروري تر از گذشته است و مهمترين رسالت امروز حوزه هاي علميه همين تبيين مي باشد، ابرازداشت: به اين جهت هم بايد نسبت به سيستم آموزشي تا مراحل اجتهاد توجه نمود و هم در زمينه تبيين دين براي عموم افراد برنامه ريزي و اهتمام داشت.
وي با تأكيد بر اين مطلب كه بايد خروجي هاي حوزه علميه و انتظارات جامعه را مورد توجه قرار داد، اظهارداشت: خواهران حوزه هاي علميه نيز مي توانند در بخش خاص جامعه كه همان بانوان مي باشند، ورود خاص داشته و در رابطه با مأموريت حوزوي خود در اين زمينه به صورت ويژه اي فعاليت نمايند.
حجت الاسلام پژمان فر تصريح كرد: نگاه جنسیتی در نظام آموزشي، از جمله آفت های آن است و آوردن تمام مهارت هاي آموزشي، پژوهشي و... در يك بسته آموزشي كار اشتباهي است كه منجر به سطحي نگري علمي و عدم توليد علم مي شود.