به گزارش مرکز خبر حوزه حضرت آیتالله صافی گلپایگانی در دیدار روحانیون و مبلغان اعزامی به ردههای مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نهضت حسینی حقیقتی است که خداوند حافظ آن است گفتند: دستگاه امام حسین(ع) مکتب و دانشگاهی است که اول محرم کلاس های آن خود به خود برگزار میشود.
ایشان افزودند: هر چه دشمن بخواهد نور عاشورا، قرآن و اسلام را خاموش کند نمیتواند؛ چرا که نهضت عاشورا حقیقتی است که خداوند حافظ آن است و رشته ولایت تا ظهور حضرت مهدی(عج) ادامه خواهد داشت.
معظمله با بیان این که استقبال از ماه محرم و حضرت سیدالشهدا باعث شده برکات به روی شیعه و حتی سایر ملتها باز شود به حضور روحانیت در جامعه اشاره کرده و آن را بسیار با اهمیت دانستند و خاطرنشان کردند: حضور روحانیت در نهادها از جمله نیروهای مسلح بسیار با اهمیت است چرا که آنچه حیات معنوی و امید ایجاد میکند روحانیت است.
این مرجع تقلید تصریح کردند: حضور روحانیت در میان نیروهای مسلح موجب میشود قدرت ایمانی و روحی آنان بالا برود.
حضرت آیتالله صافی با بیان اینکه اگر خود را با گذشته مقایسه کنیم پیشرفتهای روبه جلو بسیار زیادی داشتهایم اظهار داشتند: حضور روحانیت موجب میشود، نیروهای مسلح خود را لشگر امام زمان(عج) و اسلام معرفی کنند و با افتخار بگویند ما از اسلام دفاع میکنیم و بر دل دشمن رعب و وحشت بیندازند.
ایشان اذعان داشتند: استقلالی که فراهم شده به برکت انقلاب و حرکتهای اسلامی است و این استقلال اسباب افتخار شده که امروز آثارش هر روز نمایانتر میشود.
معظمله یادآور شدند: مردم دنیا با نگاه به استقلال و عظمت جمهوری اسلامی آگاهتر شده و حکومتهای خود را بررسی میکنند و میبینند که در استضعاف و در سیطره استکبار هستند.
این مرجع تقلید با بیان اینکه ارتش جمهوری اسلامی ایران بر اساس ایمان، اعتقاد برخدا و ولایت امام زمان (عج) تشکیل شده است گفتند: شخص امام زمان (عج) عنایت دارند که پرچم اسلام در این مملکت برقرار باشد.
حضرت آیتالله صافی با توصیه به روحانیون اظهار داشتند: اصل حضور روحانیت باید موجب قوت قلب و مانع بسیاری از ضعفها شود و با حضور شما در میان مردم معایب از بین میرود و مشکلات برطرف میشود.
ایشان تصریح کردند: نیروهای مسلح ما لشکر اسلام هستند که از مقدسات، نوامیس و مرزها محافظت میکنند روحانیون باید طوری عمل کنند که محبت آنها را جلب نمایند و آنها از حضور روحانیون خرسند شوند.
معظمله با بیان این که باید با اخلاق خوب مردم را شیفته روحانیت کنید اظهار داشتند: پیامبر اسلام (ص) با اخلاق خود مردم جاهل را شیفته خود کردند و آنان را ملزم به نظامات دینی نمودند.
ایشان در پایان تاکید کردند: روحانیون و مبلغان باید با برادری، تواضع، در نیروهای مسلح خدمت صادقانه انجام دهند و آنها را به گونهای تربیت نمایند که برای اسلام مفید باشند و نباید کاری انجام دهند که به روحانیت بدبین شوند.