به گزارش مرکز خبر حوزه، این گردهماییبا هدف ایجاد زمینه ارتباط بین مسئولین نشریات علمی حوزوی، بررسی راههای ارتقاء سطح علمی نشریات و ارتقاء کمی و کیفی مقالات دینی از سوی معاونت پژوهش حوزههای علمیه در سالن همایشهای مدرسه علمیه معصومیه(س) قم برگزار گردید.
حجتالاسلاموالمسلمین سید علی عماد، معاون پژوهش حوزههای علمیه طی سخنانی کوتاهی در این گردهمایی، گفت: به زودی تفاهم نامه ای با ورزاتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز شورای انقلاب فرهنگی به منظور ارتقاء مجلات علمی- ترویجی حوزوی به علمی- پژوهشی و بهرهمندی از امتیازات این گونه نشریات، امضاء خواهد شد.
وی ادامه داد: مجلات علمی- پژوهشی دارای امتیازات ویژهای برای نویسندگان مقالات هستند، اما مجلات علمی- ترویجی فاقد چنین امتیازهایی میباشد.
معاون پژوهش حوزه های علمیه با اشاره به این که تاسیس خانه نشریات، مشکلات پیش روی مسئولین و دبیران نشریات را رفع خواهد کرد، ابراز داشت: راهاندازی خانه نشریات میتواند در روند خدمات رسانی و ارائه تسهیلات لازم ، تا حدودی دغدغه مسئولین را برطرف نماید.
حجتالاسلاموالمسلمین عماد در پایان خاطرنشان ساخت: به مسئولین جشنواره فارابی پیشنهاد داده شد که نشریات حوزوی اعم از علمی- ترویجی، علمی- پژوهشی و تخصصی در جشنواره سال 91 شرکت داده شوند.
در ادامه این گردهمایی، حجج اسلام والمسلمین آقا نظری، سردبیر مجله جستارهای اقتصادی و مهدی پیشوایی از محققین و پژوهشگران برجسته حوزوی پیرامون ارتقاء سطح کمی و کیفی نشریات حوزوی و ضرورت ترویج فرهنگ پژوهش در بین طلاب، به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
* تجلیل از سردبیران نشریات برتر
همچنین در این گردهمایی از حجتالاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی و سردبیران نشریات اسراء (رتبه علمی پژوهش)، فقه اهل بیت(ع) (رتبه علمی- ترویجی)، روانشانی و دین (رتیه علمی- پژوهشی)، معارف عقلی (رتبه علمی- ترویجی)، تاریخ در آینه پژوهش (رتبه علمی- ترویجی)، مطالعات اسلام (رتبه علمی- پژوهشی)، اسلام و پژوهشهای تربیتی (رتبه علمی- ترویجی) و نشریه معرفت اخلاقی (رتبه علمی- ترویجی) با اهداء لوح تقدیر توسط معاون پژوهش حوزههای علمیه، تجلیل به عمل آمد.
نظر شما