بهگزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام و المسلمین علی بنایی، شب گذشته در نشست خبری مراسم رونمایی از آثار قمپژوهی با اشاره به جایگاه و پیشینه تاریخی قم، اظهار داشت: قم از دیرباز مرکز تشیع و مهد روحانیت و فقاهت بوده و پیوند ناگسستنی این شهر با اهلبیت(ع) از این روست که بارگاه حضرت فاطمه معصومه(س) در آنجای داشته و چشم و چراغ مردم این دیار است.
وی افزود: علیرغم این تاریخچه و جایگاه مهم، تاکنون چنانکه باید درباره این شهر و پیشینه و آینده آن تحقیقات گستردهای انجام نشدهاست.
رئیس مرکز قمپژوهی و کانون نویسندگان قم در ادامه با اشاره به راه اندازی مجمع طلاب و فضلای قمی و ایجاد کانون نویسندگان به همت این مجمع، یادآور شد: با همکاری این کانون، مرکز قمپژوهی نیز در سال 89 راهاندازی و از آن زمان به تحقیق درباره گذشته، حال و آینده میپردازد.
وی با اشاره به این که در همین راستا تاکنون 14 جلد کتاب در 6هزار صفحه، درباره قم به رشته تحریر درآمده است، گفت: این آثار در موضوعاتی چون حضرت معصومه(س) و آستانه مقدسه، مساجد قم،تاریخ حوزه علمیه و مراکز پژوهشی حوزه، تاریخ رجال قم، پیشینه فرهنگی و جغرافیایی شهر قم میباشد.
حجتالاسلاموالمسلمین بنایی ادامه داد: البته این آثار 25 جلد میباشد که فعلا 14 جلد آن رونمایی میشود.
نماینده مردم قم با اشاره بر اینکه این مراسم، هشتم دیماه، ساعت 9 صبح در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار خواهد شد، گفت: در این مراسم، آیتالله مؤمن و دکتر علی لاریجانی سخنرانی خواهند کرد.
وی در پایان خاطر نشان ساخت: در این مراسم همچنین از حجتالاسلام و المسلمین سید محمود مرعشی و خانواده علیاصغر فقیهی بعنوان پیشگامان قمشناسی تجلیل به عمل میآید.