به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام و المسلمین سیدمهدی ابطحی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان طی سخنانی در این مراسم با اشاره به حدیثی از امام کاظم(ع) از مقام معظم رهبری به عنوان حاصل کار حوزههای علمیه یاد کرد و گفت: در اصفهان نیز زمانی که حوزههای علمیه منظمی وجود نداشت، زحمات بانو مجتهده امین به بار نشست.
وی با اشاره به مراتب علمی این بانوی مجتهده خاطرنشان کرد: بانو امین در محضر آیتالله سیدعلی نجفآبادی به درجه اجتهاد رسید و به موقعیتی ازعلم دست یافت که مرحوم آیتالله العظمی مرعشی نجفی اجازه اجتهاد را از بانو امین گرفت و مرحوم علامه امینی اجازه حدیث خود را از ایشان گرفت.
مدیر حوزههای علمیه خواهران اصفهان همچنین با اشاره به لزوم بهکارگیری فقه در شئون مختلف زندگی اضافه کرد: اگر قواعد فقه را بدانیم آن را در مراحل مختلف زندگی به کار میگیریم و این گونه سعادتمند دنیا و آخرت میشویم.
وی با اشاره به حدیثی که فقه را کلید بصیرت میداند، خاطرنشان کرد: اگر کسی فقیه شد در دوراهیها راه صحیح را از راه انحرافی تشخیص میدهد.
حجتالاسلام و المسلمین ابطحی فقه را کلید بصیرت انسانی برشمرد و افزود: فقه انسان را از گمراهی و ضلالت نجات میدهد؛ چنان که خون سیدالشهدا در همین راه ریخته شد و کسی که به حوزههای علمیه میآید به ندای سیدالشهدا در روز عاشورا لبیک گفته است.
در این مراسم همچنین محسن خلج، جانشین اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور ، ایجاد فضاهایی مانند حوزههای علمیه خواهران را توفیقی از جانب حق تعالی توصیف کرد و اظهار داشت: برای حوزههای دینی باید بهترین امکانات فراهم شود و در این زمینه دولت مکلف است حداکثر امکانات خود را به کار گیرد.
وی با اشاره به تلاش مدیریت حوزههای علمیه خواهران و خیرین استان اصفهان در فعال ساختن 20پروژه عمرانی حوزههای علمیه خواهران در این استان تصریح کرد: امسال هشت مدرسه علمیه در شهرهای اردستان، نایین، فریدن، خوراسگان، دهاقان و نطنز در دست احداث است و احداث هشت مدرسه علمیه نیز باید آغاز شود.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ، خلج در خاتمه ابراز امیدواری کرد: همان گونه که تاکنون استان اصفهان در زمینه تربیت بانوان فاضله سرآمد بوده است، از این پس نیز در این راه موفق باشد و هزاران بانوی فیلسوف و فقیه و دانشمند در این استان تربیت شوند.