به گزارش مرکز خبر حوزه،، حجت الاسلام محسن ملک افضلی با اشاره به ضرروت آشنایی طلاب با رسانههای مدرن، گفت: پس از تاسیس گروه تبلیغ و ارتباطات در پژوهشکده علوم انسانی پژوهشگاه بین المللی المصطفی و با توجه به ضرورت رابطه بین حوزه و رسانه در فضایی نهادینه شده ،برگزاری همایش حوزه ،رسانه و ارتباطات در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان این که راهبرد اصلی همایش بررسی نقش حوزه در زمینه رسانه و ارتباطات، افزود: این نقش میتواند در مسایلی چون تبلیغ معارف دینی ، آموزش آموزههای دینی ، پاسخ گویی به نیازها و شبهات موجود در جامعه و نظارت بر محصولات رسانه ای به منظور بررسی عدم مغایرات آنها با موازین دینی و شرعی باشد.
حجت الاسلام ملک افضلی در زمینه نتایج عملی برگزاری این همایش ادامه داد: علاوه بر تامین اهداف فوق ، تاسیس واحدها و دفاتر ثابت حوزه در رسانهها خصوصا در رسانه ملی و ایجاد شبکه رادیویی و تلویزیونی خاص حوزههای علمیه و در مقابل حضور موثر رسانهها در حوزه میتواند از نتایج عملی این همایش باشد .
وی اضافه کرد: راه اندازی مرکز آموزشی مستقل زیر نظر حوزه به عنوان یک مرکز متخصص رسانه دینی در کنار سایر مراکز تخصصی نیز میتواند یکی از مهم ترین نتایج عملی برگزاری همایش حوزه ، رسانه و ارتباطات محسوب شود.
حجت الاسلام ملک افضلی با اشاره به نگاه دراز مدت جامعه المصطفی در برگزاری این گونه همایشها خاطرنشان ساخت: با توجه به این که جامعه المصطفی یک مرکز بین المللی است و مخاطبان آن در سراسر دنیا پراکنده هستند و دانش آموختگان این نهاد حوزوی بین المللی در سراسر دنیا فعالیت خواهند کرد، یکی از مهم ترین ابزارهای تبلیغاتی رسانهها به شمار میروند.
رییس پژوهشکده علوم انسانی پژوهشگاه بین المللی المصطفی افزود: برگزاری همایش حوزه ، رسانه و ارتباطات نقطه آغازی برای آگاهی دانش آموختگان المصطفی از امکانات رسانه ای برای تبلیغ و تدریس دینی به شمار میرود.
وی در مورد نقش نخبگان حوزه و رسانه در برگزاری این همایش گفت : حوزه و رسانه میتوانند در کنار یکدیگر مانند دو بال برای یک پرنده در جهت اهداف اساسی آنها یعنی ارتقای سطح دانش و فرهنگ دینی جامعه گام بردارند.
حجت الاسلام ملک افضلی یادآور شد: با توجه به رویکرد بین المللی همایش حوزه ، رسانه و ارتباطات یکی دیگر از اهداف برگزاری آن، شناسایی رقبای رسانه ای همسو در جهان اسلام است تا از یک طرف پاسخ گویی مناسبی برای رسانههای ضد دینی داشته باشیم و از طرف دیگر از رسانههای همسو در جهت تقویت دین و مذهب تشیع پشتیبانی کنیم.
وی آخرین زمان ارسال مقالات تا 28 اسفند ماه امسال ذکر کرد و گفت: علاقمندان میتوانند جهت آشنایی با موضوعات مقالات به نشانی الکترونیکی www.smc.miu.ac.ir مراجعه کنند.
حجت الاسلام ملک افضلی در پایان خاطر نشان کرد : زمان برگزاری همایش نیز اردیبهشت ماه 91 خواهد بود.
بر اساس گزارش روابط عمومی پژوهشگاه المصطفی، این همایش به همت پژوهشگاه بین المللی المصطفی وابسته به جامعه المصطفی العالمیه برگزار خواهد شد.