به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین اعرافي، در نخستين نشست دانشجويي فرزندان طلاب غيرايراني المصطفي که در سالن قدس مجتمع آموزش عالي امام خميني(ره) برگزار شد، با اشاره به شخصیت پیامبر اعظم(ره)، اظهار نمود: پيامبر رحمت(ص)، الگويي در امتداد تاريخ براي تمام انسانها در همه زمانها و مکانها هستند. پيامبر(ص) انسان کامل و الگويي نمونه براي تعالي جامعه انساني در ابعاد فردي و اجتماعي به شمار ميرود.
وی، ضمن بيان اين که جامع اضداد بودن، تنها شاخص انسانهاي کامل است، تأکيد کرد: پيامبر(ص) در موقعيتها و مکانهاي گوناگون، بهترين و کاملترين رفتار انساني وارسته را به نمايش گذاشتند.
رئيس جامعةالمصطفي اظهار داشت: خشونت و سختگيري با مخالفان و دشمنان و رأفت بينهايت با دوستان، محکم و استوار بودن در برابر سختيها، نرم لطيف بودن در يتيمنوازي، جذب دوستان و حتي دشمنان و...، ابعادي از جامع اضداد بودن ايشان است.
حجتالاسلام والمسلمین اعرافي، در بخش ديگري از سخنان خود، تصريح نمود: پيامبر اسلام(ص) افراد و جامعهاي را که از نظر علمي و فرهنگي در انحطاط کامل به سر ميبرد را به چنان تعالي علمي، فرهنگي و اجتماعي رساند که سبب سروري آنان بر منطقه و جهان شد.
وی ادامه داد: پيش از اين، که قدرت کشورهاي مسلمان در دنيا کمتر از امروز بود، جوان مسلمان در اروپا و آمريکا نميتوانست به دين خود افتخار کند و سرافرازانه و از کرسي قدرت سخن بگويد، ولي، امروزه، که فضاي جامعة جهاني و کشورهاي جهان اسلام متحول شده و به سوي پيشرفت حرکت کرده است، هر مسلمان ميتواند از موضع قدرت و افتخار حرف بزند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، بيان کرد: جهان اسلام از حدود 53 کشور تشکيل يافته است و به عنوان دومين دين بزرگ جهاني، مجموعهاي بينظير از سرمايههاي انساني و فيزيکي در اختيار دارد. جمعيت مسلمانان با ضريب هوشي بالا، استعداد و نيروي عظيم انساني ميباشد که تواناييهاي بالقوه و ويژگيهاي خوبي در اختيار مسلمانان قرار دهد.
رئيس جامعةالمصطفي، انقلاب اسلامی ایران را دارای اثرگذاری جهانی دانست و اظهار داشت: انقلاب امام خميني(ره) از پايگاه و کانون معارف الهي، يعني قم، برخاسته است. انقلاب اسلامي ايران ريشه در احد، بدر، حنين و خيبر دارد؛ از اين رو، حاوي پيام و الگويي جهاني براي انسانهاست.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، با بیان اینکه امام راحل، پنجاه سال پيش، در فيضيه ميگفتند که اگر همه مسلمانان بر اسراييل يک سطل آب بريزند يا شير منابع نفتي را ببنديم، اسراييل نابود ميشود، افزود: رژیم منحوس صهیونیستی احساس برتري کاذب دارد.
وی افزود: منابع عظيم فيزيکي دنيا و ذخاير بزرگ نفتي، حاملهاي انرژي، معادن و... در دست کشورهاي مسلمان است. در چنين فضايي، عدهاي دور هم مينشينند و بدون هيچ منطقي، براي خود تصميم ميگيرند و کشورهاي جهان را تقسيم ميکنند.
رئيس جامعةالمصطفي، تصريح کرد: در انقلاب اسلامي، دانشگاه و حوزه مکمل يکديگرند. تنها در ساية اين دو نهاد و همکاري و تعامل سازندة آنها، کشور ميتواند حرکت مثبتي داشته باشد و تشکيل اين جلسه و آغاز به کار نهاد دانشجويي المصطفي، نشاندهندة تعهد المصطفي به گفتمان انقلاب اسلامي است. دانشگاههاي ما بايد در فضايي معنوي و اسلامي، براي برطرف ساختن نيازهاي جامعه بکوشند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه جامعه اسلامي و مسلمانان بايد از نظر تئوريها، دستآوردهاي علمي و.. سرآمد باشند و بايد در دانشگاه سرمايهگذاري کنيم تا حرکت خوبي داشته باشد، اضافه نمود: هدف ما ايجاد خانوادههاي منسجم و هماهنگ است.
حجتالاسلام والمسلمین اعرافي خاطرنشان کرد: فرزندان و خانوادهاي طلاب المصطفي، عناصر مکمل تعالي طلاب و پشتوانههاي آنان به شمار ميرود. فرزندان، همسران و طلبهها ارکان تعالي خانواده طلبه موفق هستند. خانههاي طلاب بايد همانند خانههاي اهلبيت(ع) باشد که آية شريفة "هل اتي..."در آن نازل ميشد.
وي افزود: خانواده طلاب بايد الگوي دانش و معرفت باشند. خانوادهاي آرماني و پاک، تنها با ايفاي نقشهاي مکملي خود از طريق فرزندان و همسر، ميتواند رسالت سنگين خود را به درستي انجام دهد.
رئيس المصطفي تصريح نمود: امروز، کشور ما در عرصههاي مختلف علمي به مرزهاي دانش و تخصص دست يافته است. در اين مجال، بايد فاصله خود را کم کنيم.