پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

به مناسبت سي و سومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، حجت الاسلام والمسلمین سيد محمد حسين رئيس زاده رايزن فرهنگي ایران در لبنان در برنامه ي صبحگاهي تلويزيون المنار شركت و به سؤالات خبرنگاران پاسخ گفت.

به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، آقاي رئيس زاده در اين برنامه كه بصورت مستقيم پخش مي شد گفت: انقلاب اسلامي به علت گستردگي جوانب متعددش از خاطرات تلخ و شيرين بسياري برخوردار است.

وي با اشاره به اينكه امام خميني (ره) با اطمينان و اعتماد به نفس توانست تكيه گاه مردم و مسئولين در هنگام مواجه شدن كشور با مشكلات باشند گفت: اين خصيصه ناشي از بعد عرفاني و معنوي ايشان بود و از مصاديق آيه الا بذكرالله تطمئن القلوب مي باشد.

رايزن فرهنگي ایران در لبنان با اشاره به رهبري داهيانه حضرت امام (ره) گفت: حكمت و درايت امام (ره) توانست طبقات مختلف مردم را در پرتو انقلاب اسلامي گرد آورد و انقلاب را در ميان ناباوري مردم و قدرتهاي بزرگ آن روز دنيا به پيروزي رساند در حالي كه بيش از ده روز از ورود ايشان به ايران نگذشته بود.

وي خدمات انقلاب اسلامي به مردم پس از پيروزي را غيرقابل شمارش دانست و افزود: حجم دستاورد هاي تقديمي انقلاب به مردم بيش از خدماتي است كه نظام پادشاهي در طول بيش از دوهزار و پانصد سال به مردم ارزاني داشته است.

وي ادامه داد: جمعيت ايران در قبل از انقلاب حدودا سي و پنج ميليون و مقدار صادرات نفت بيش از شش ميليون بشكه در روز بود ولي سطح زندگي مردم نزديك به خط فقر بود و اكثر مناطق ايران از نعمت برق، گاز، راه هاي مواصلاتي و لوله كشي آب محروم بودند در حالي كه پس از پيروزي انقلاب جمعيت ايران دو برابر و صادرات نفت به كمتر از نصف تقليل يافته ولي بيش از 90 درصد شهرها و روستاهاي ايران از نعمت گاز، آب، برق و راه هاي مواصلاتي بهره مند است. و در راستاي توزيع عادلانه ثروت نيز ماهيانه حدود چهل دلار به كليه افراد اعم از زن و مرد، كوچك و بزرگ پرداخت می شود.

این دانش آموخته حوزه علمیه قم سياستهاي حاكم بر رژيم شاه مبني بر وابسته كردن كشور به كشورهاي بيگانه را يادآور شد و گفت: در رژيم سابق زمينه  براي پيشرفت مردم و خصوصا جوانان قراهم نبود لذا در برخي از روستاها و شهرهاي كوچك از نعمت مدرسه و دبيرستان محروم بودند علاوه بر اينكه تبليغات حاكم در رسانه هاي گروهي و مدارس و دانشگاهها، بر كوچك انگاري مردم و جوانان استوار بود و به مردم و جوانان دائما تلقين مي كردند كه ملت ايران استعداد رشد و ترقي ندارد و فقط مردم غرب هستند كه مي توانند در زمينه اختراع و ابتكار پيش قدم بوده و تمدن ساز باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha