به گزارش مرکز خبر حوزه، دکتر فواد ایزدی ، پیش از ظهر امروز طی سخنانی در همایش بررسی ابعاد جنبش وال استریت که در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار شد، با بیان این که جنبش اعتراضی وال استریت از سپتامبر سال 2011 در آمریکا آغاز شد، ابراز داشت: در هفته های اخیر برخی نشانه های تاثیر این جنبش در حوزه ساختار سیاسی ملموس بوده به گونه ای که ما نمونه هایی از تغییر ادبیات سیاسیون آمریکایی را شاهد بوده ایم؛ به عنوان مثال اوباما اخیرا در سخنرانی سالانه خویش از این مساله انتقاد داشته که چرا باید ثروتمندان بزرگ کمتر از مردم عادی مالیات بپردازند.
وی اضافه کرد: در این خصوص حتی سیاسیون و مدیران قشر متوسط ایالات متحده آمریکا نیز تا حدی در ادبیات خود تغییر نشان داده اند.
ایزدی بیان داشت: در حال حاضر بر اساس آمار، یک درصد بالای جمعیت از حیث ثروت و درآمد، 42 درصد کل ثروت آمریکا را در اختیار دارد و همچنین 20 درصد بالای جامعه، 93 درصد کل ثروت را صاحب است.
وی خاطرنشان کرد: بر این اساس، اختلاف شدید طبقاتی در آمریکا را نمی توان به هیچ وجه منکر شد.
کارشناس سیاسی مسایل آمریکا همچنین ادامه داد: شدت این اختلاف به گونه ای بوده که اخیرا سیاسیون این کشور نیز بدان اشاره داشته اند، با این حال باید به این نکته هم توجه داشت که حرکت چشم گیری در عرصه قانون گذاری آمریکا مشاهده نشده است.
وی با اشاره به این که تاثیرات جنبش تسخیر وال استریت در ابعاد اجتماعی به مراتب بیشتر از سیاسی بوده است، گفت: یکی از اهداف مهم این جنبش، بیداری بوده است که در این خصوص ، رشد و توسعه این جنبش در آمریکا و دیگر کشورهای غربی حاصل شده است.
استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران همچنین با تاکید بر این که ما در آغاز جنبش وال استریت و تاثیرات آن هستیم، اظهار داشت: به نظر می رسد که این جنبش هم اکنون خود را پیدا کرده است، هر چند که فشارها علیه آن از سوی نظام حاکم آمریکا و غرب وجود دارد.