به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین صدیقی، در چهارمین اجلاس تربیتی اساتید جامعهالمصطفی که صبح امروز در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به حشر و نشر خود با حضرت آیتالله بهجت(ره) اظهار داشت: در جلسهای که خدمت مرحوم، حضرت آیتالله بهجت بودیم، ایشان به ما گفتند که شما که بالانشین هستید، خود را بالا نبینید.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی افزود: این مرجع فقید همچنین میگفتند: وقتی شما برای دیگران حرف میزنید، خودتان نیز شنوده باشید. از کلمات حضرت امیر(ع) انتخاب کنید و برای مستمعان از کلمات امیرالمؤمنین(ع) بگویید تا مردم از علی بشنوند. اینها که پای سخنان شمایند، مشتری شما نیستند، مشتری حضرت رسول(ص) هستند؛ پس سعی نکنید کالایی از خود به آنها ارائه کنید.
وی ادامه داد: اگر انسان بخواهد خود را نشان دهد، این شخص به جای این که وصل کند، فصل میکند. کسی میتواند دعوت به سوی خدا داشته باشد که خودی نداشته باشد و هرآنچه غیر از خداست را از دل خود کنار بزند.
امام جمعه موقت قم با بیان این که پیش از سخن، حرکت و برنامهریزی برای آشنایی مردم با خدا، باید خودمان را از منیت جدا کنیم، خاطرنشان ساخت: کسی که میخواهد سخن خدا را ارائه نماید، باید خود را پیک و سفیر بداند و خویشتن را از شریکان خدا، پیامبر(ص) و امام زمان(عج) نداند.
وی با بیان این که پیامبر اسلام(ص) در هیچ عرصهای خود را نشان نداد، اظهار داشت: زمانی که خداوند به پیامبر(ص) میگوید: «قل هو الله احد»، «قل اعوذ برب الناس» و...، رسول اکرم(ص) نیز به مردم میگوید: «قل هو الله احد»، «قل اعوذ برب الناس» و... ؛ این نشان میدهد که ایشان، فنای در خداوند بودند.
حجتالاسلام والمسلمین صدیقی خاطرنشان ساخت: پیامبر(ص) که اشرف خلایق بودند،یک نماز، یک حرکت و... را به خود نسبت نمیدادند و تمام زندگی خود را فنای در خدا میدانستند.
وی با بیان این که اساتید مانند حضرت مسیح(ع) احیاگر باشند، تصریح کرد: اساتید حوزه باید احیاگر روح و نفس مطمئنه باشند.
امام جمعه موقت تهران همچنین با بیان این که عمل انسان، باید تصدیق کننده علم انسان باشد، اظهار کرد: اگر عمل انسان، علم او را تصدیق نکند، نفاق است. همچنین اساتید نباید دچار عجب و غرور شوند و خود را نسبت به دیگران برتر بدانند.
وی، اخلاص را از اسرار الله دانست و گفت: کسی میتواند به مقام اخلاص برسد و محبوب خداوند شود که از منیت و هوای نفس فاصله بگیرد.