یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مسوول مشارکت های مردمی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، یکی از شروط اصلی نامزدهای انتخاباتی را رعایت اخلاق انتخاباتی و قانون مداری آنها ذکر کرد.

حجت الاسلام محمد جواد گلزاده در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با بیان این مطلب که مشروعیت نظام اسلامی با حاکمیت ولایت فقیه و نظام مردم سالاری مبتنی بر دین، اثبات شده است، اظهارداشت: ولایت فقیه مشروعیت حکومت اسلامی را شکل می دهد.

وی افزود: از دیگر سوی خداوند متعال مردم را در تشکیل جامعه و نظام سیاسی خود مختار قرار داده است؛ امام راحل جمع بین حاکمیت دینی با محوریت ولایت فقیه و حق انتخاب مردم را به بهتری شکل ممکن ایجاد کردند و نظامی بر اسامس مردم سالاری دینی در ایران، شکل گرفت؛ کسانی که قانون اساسی این کشور، پس از انتخابات را تدوین می کردند، جمعی از فقها و مجتهدین و حقوق دانان طراز اول کشور بودند که نظامی مبتنی بر حاکمیت دین و اختیار مردم را شکل دادند و آن را به الگویی کم نظیر تبدیل کردند.

مسوول مشارکت های مردمی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با ذکر این مطلب که حفظ نظام، به واسطه تاسیس بر محور توحید و اسلام، است، ادامه داد: زیرا این نظام با محوریت رهبر فقیه، عادل، جامع الشرایط، قوانین اسلامی و شرعی برگرفته از قرآن و سنت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) و با نثار خون صدها هزار شهید شکل گرفته و به تعبیر مقام معظم رهبری حفظ نظام از اهم واجبات است.

*انتخابات؛ عرصه نمایش پذیرش نظام ولایی

وی اضافه کرد: حضور مردم در عرصه انتخابات به این دلیل که به دنیا نشان می دهد مردم ایران حق انتخاب نماینده قانون‌گذار خود برای تعیین سرنوشت خود را دارند، از اهمیت بسزایی برخوردار است.

مدیرکل مشارکت های مردمی دفتر تبلیغات اسلامی یادآور شد: شرکت حداکثری در انتخابات به این منظور اهمیت خاص می یابد که بیانگر تلاش مردم در ایجاد فضای آزاد برای اجرای احکام شرعی و الهی، تثبیت نظام اسلامی و حفظ مبانی دینی و ارزشی است.

حجت الاسلام گلزاده ابراز داشت: حضور حداکثری در انتخابات علاوه بر اهمیت خاصی که از نظر شرعی، سیاسی، اجتماعی و... دارد، باید همراه با و بصیرت باشد.

وی با طرح این سوال که آیا صرف شرکت در انتخابات بدون در نظر گرفتن شاخص های رای دادن، تکلیف را از افراد جامعه ساقط می کند؟، گفت: انتخاب باید بر اساس شایستگی، تدین، اعتقاد و التزام علمی به ولایت فقیه،  بیداری در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی، اقتصادی ومذهبی، تخصص و وطن دوستی و مردم دوستی باشد.

حجت الاسلام گلزاده تاکید کرد: بدون شک کسی که دلگروی انقلاب اسلامی، دین و وطن دارد می بایست از این فرصت برای اثبات تعهد خود بهره ببرد؛ زمینه های بسیاری در کشور برای تشخیص اصلح وجود دارد که کار تشخیص افراد را تسهیل می کند.

*با بداخلاقی سیاسی نمی توان به مردم خدمت کرد

وی، یکی از مهم ترین وظایف نامزدها و طرفداران آنها را رعایت حقوق دیگران واخلاق سیاسی و انتخاباتی برشمرد و افزود: نامزدهای مجلس با انگیزه خدمت به دین،  نظام و مردم وارد عرصه شده اند و به حفظ نظام اسلامی می اندیشند، پس نباید در رقابت برای حضور در عرصه خدمت رسانی، از ابزار ضد دینی استفاده کنند.

حجت الاسلام گلزاده ادامه داد: صداقت، شفافیت مواضع، صلابت، حفظ حرمت ها، پرهیز از توسل به دروغ و اتهام زدن به دیگران از جمله اصول اخلاق انتخاباتی است؛ بی شک کسی که با توسط به ابراز غیر اخلاقی می خواهد وارد مجلس شود، نمی تواند ادعای تلاش در جهت احقاق حقوق مردم و نظام و دین را داشته باشد؛ با قانون گریزی به مجلس قانون گذاری پای نهد و بر اجرای صحیح قوانین نظارت کند.

مسوول مشارکت های مردمی دفتر تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: رعایت اخلاق چه برای نامزدها و چه طرفداران آنها واجب است، ملت ایران همواره در پی انتخاب افرادی بوده اند که با هدف خدمت و با پاکی و صداقت و اعتقاد به دین و ولایت فقیه کار می کنند.

حجت الاسلام گلزاده در پایان خاطرنشان کرد: همگان در راهپیمایی عظیم 22بهمن جلوه های شکوه دفاع مردم از حقانیت نظام را مشاهده کردند و با حضور حداکثری و رعایت اخلاق انتخاباتی بار دیگر شعور انقلابی و ولایی خود را به منصه ظهور می گذارند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha