به گزارش مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید، پیش از ظهر امروز طی سخنانی در دیدار خانواده های شهدای هسته ای کشور که در سالن جلسات موسسه بین المللی علوم وحیانی اسرا برگزار شد، با تجلیل از مقام شهدای کشور به ویژه شهدای هسته ای اظهار داشتند: این عزیزان با شهادت خود، کشور و نظام را از هر گونه تیرگی پاک کرده و می کنند.
ایشان افزودند: رسالت مسئولان و همه ملت آن است که بر اساس آن چه ما از فرهنگ دینی آموخته ایم مبنی بر این که شهدا این سرزمین را طیب و طاهر کرده اند، بکوشیم و مراقب باشیم که آن را آلوده نکنیم.
معظم له تاکید کردند: مگر ایران آلوده را با نماز جماعت و منبر و موعظه می شد طیب و طاهر کرد؛ این خون شهدا است که این کشور را پاک و مطهر کرده و می کند.
ایشان با بیان این که اختلاس و باندبازی و بدحجابی و غیره این ها بازی کردن با خون شهدا است تصریح کردند: ما اگر حرمت این خون های پاک شهدا را رعایت نکنیم، باید بدانیم که بازی کردن با خون شهدا، آبرو بَر است.
حضرت آیت الله جوادی آملی همچنین بیان داشتند: شب و روز باید در خدمت این نظام اسلامی و مردم باشیم و نباید به بیراهه برویم.
ایشان با ابراز امیدواری نسبت به این که از دودمان شهدای هسته ای کشور، دانشمندان برجسته ای تربیت شوند که فخر ایران اسلامی باشند، گفتند: باید توجه داشت که مرگ آن چیزی نیست که انسان با آن نابود شود، چرا که ما هرگز نمی میریم و این ما هستیم که مرگ را می میرانیم.
این مفسر برجسته قرآن کریم افزودند: انسان در برخورد با مرگ تسلیم نمی شود؛ کسانی که مادی فکر می کنند، خیال می کنند که مرگ پایان راه است و انسان با مرگ می پوسد و دیگر هیچ!
ایشان اضافه کردند: واقعیت آن است که در فرهنگ دینی انسان مرگ را مچاله می کند و خود جاودانه می ماند و البته این حرف بلند، حرف انبیا الهی است.
حضرت آیت الله جوادی آملی با اشاره به آیه مبارکه « کل النفس ذائقه الموت» اظهار داشتند: در انتقال انسان با مرگ، بسیاری از افراد ناآگاهانه وارد صحنه پس از موت می شوند و در آن پیچیدگی ، الفبای زندگی را فراموش می کنند و حال آن که شهید دارای چنان جایگاه رفیعی است که همه این امور تحت اشراف اوست.
ایشان گفتند: از آن جا که حادثه مرگ توان فرساست، لذا بسیاری از افراد پس از مردن، اسم خود و طایفه شان را فراموش می کنند؛ از این روست که در عالم وانفسای پس از مرگ، این افراد، الفبای دین را از یاد می برند و این شهید است که آگاهانه وارد عالم پس از مرگ می شود و همه چیز به یادش است و حتی می داند چه کسانی ادامه دهنده راه او هستند و یا نیستند.
معظم له یادآور شدند: هر گونه تجلیل و تکریم نسبت به شهدا، بازگشت این عرض ادب به خانواده های معزز آن هاست و ما باید نسبت به این خاندان ادب داشته باشیم، اما واقعیت آن است کسی که مشکل ما را حل می کند، خود شهید است، چرا که شهدا با شهادت خود کشور ما را از آلودگی ها پاک کرده و می کنند.
ایشان بیان داشتند: طبق بیان ائمه اطهار(ع) ایران با خون شهدا به ویژه این دانشمندان بزرگوار، طیب و پاک شده است و فرزندان صالح و دانشمندان با ایمان، میوه های طیب این کشور به شمار می روند.
حضرت آیت الله جوادی آملی گفتند: به لطف الهی، این خون های پاک در حوزه و دانشگاه در جامعه اثر غیر مستقیم داشته است؛ اثر مستقیم آن این بوده که هم حوزویان می توانند به رشد علمی بالنده دست یافته و به شبهات و نیازهای نسل جوان پاسخ دهند و هم این که دانشگاهیان می توانند این رسالت را به خوبی انجام دهند.
ایشان با تاکید بر این که پیشرفت های عظیم کشور در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، همه به برکت خون شهیدان بوده است، ابراز داشتند: ما همیشه مدیون و مرهون این عزیزان هستیم و اشکی هم که برای آن ها می ریزیم در واقع برای خودمان است به این خاطر که دیگر آن ها را نداریم و گرنه شهدا در بهترین جاها دارای بهترین رفاه هستند و کمبودی ندارند.
معظم له در خاتمه گفتند: انشاالله به برکت این خون های پاک شهدا، نظام اسلامی در سایه الطاف خداوند متعال، محفوظ باقی می ماند تا به دست صاحب اصلی اش حضرت صاحب الامر (عج) برسد.