این عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های مرکز خبر حوزه، با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: وظیفه ما طلاب و روحانیون این است که از باب نهی از منکر نسبت به شیوع و رواج این قبیل خرافات و بدعت ها که توام با خسارات جانی و مالی فراوانی نیز هست، تذکرات لازم را بدهیم.
وی افزود: البته مسئولان امر هم باید اقدامات لازم و مقتضی را در راستای پیشگیری از این گونه برنامه ها انجام دهند.
مدیر حوزه علمیه استان همدان خاطرنشان کرد: مسلم است که رسالت حوزویان در مقابله با این قبیل خرافات و سنت های غلط جدی تر از هر قشر دیگری است.
وی اضافه کرد: البته سنت های ملی بر دو قسم است؛ گروهی از آن ها از نگاه شرعی و عقلی منعی ندارد و چه بسا مورد تایید هم باشد ، مثل همین دید و بازدید های نوروزی که دارای مزایایی چون صله رحم، لباس نو پوشیدن و عیدی دادن و خوشحالی کردن دیگران است که شرع مقدس نیز بر این امور پسندیده تاکید دارد و اما قسم دوم شامل یک سری کارهای خلاف شرع و عقل می شود همچون احیای فرهنگ آتش پرستی به بهانه چهارشنبه سوری و دیگر مسایل خرافی که باید با آن ها مقابله کرد.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی اصفهانی همچنین با تاکید بر رسالت مهم رسانه های جمعی در مقابله فرهنگی با این گونه بدعت ها و خرافات در بین مردم گفت: خوشبختانه رسانه ها به ویژه صدا و سیما در سال های اخیر در این خصوص روشنگری های خوبی داشته اند که باید این روند کماکان ادامه یابد.