پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

آیت الله مقتدایی بر تقویت و توسعه مدارس علمیه سفیران هدایت در سراسر کشور تاکید کرد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر حوزه‌های علمیه، صبح امروز در سیزدهمین اجلاسیه مسئولان و مدیران حوزه‌های علمیه سفیران هدایت کشور که در مرکز آموزش‌های تخصصی تبلیغ در قم برگزار شد،‌ با اشاره به مقایسه صورت گرفته میان حوزه‌های سفیران هدایت و حوزه‌های علمیه بلند‌مدت، اظهار داشت:‌ بر اساس این مقایسه که از سوی هیئتی انجام شده است، مدارس سفیران هدایت مفید و با ارزش ارزیابی شدند.

وی با بیان این که، این مقایسه موجب تشویق این حوزه‌ها و ترغیب برای حمایت بیشتر از این مدارس می‌باشد، ادامه داد: مدارس علمیه سفیران هدایت در سراسر کشور باید تقویت و توسعه یابند و در جاهایی که نیاز است،‌ راه‌اندازی شود.

آیت الله مقتدایی خاطرنشان کرد:‌ در حال حاضر 73 تقاضای جدید برای راه‌اندازی مدارس سفیران هدایت به دست ما رسیده است که در نشست‌های شورای گسترش بررسی قرار خواهند گرفت.

عضو خبرگان رهبری با اشاره به ضرورت حمایت از حوزه‌های علمیه سفیران هدایت، اظهار داشت:‌ در جلسه‌ شورای عالی که با حضور مسئول مرکز آموزش‌های تخصصی تبلیغ تشکیل خواهد شد، مسئله حمایت از این حوزه‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی در ادامه خطاب به مسئولین و مدیران مدارس سفیران هدایت، گفت: باید بدانید، طلابی که در این مدارس مشغول تحصیل هستند، تحت تربیت و تکفل شما هستند؛ بنابراین، نسبت به پیشرفت علمی و اخلاقی آنها مسئولید.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان این که مدیران سفیران هدایت گمان نکنند،‌ طلابی که به این حوزه می‌آیند، جوانانی، مانند دیگران جوانان هستند، به روایتی از پیامبر(ص) در این باره اشاره کرد و افزود: رسول اکرم(ص) بیان می‌دارند: «من تعلم العلم یوحیی بهِ الاسلام لم یکن بینهُ و بین الانبیا الّا درجه»، کسی به دنبال علم می‌رود تا به وسیله آن اسلام را ایحا نماید، میان او وانبیا تنها یک درجه فاصله است.

وی افزود: اگر از میان طلابی که در یک مدرسه علمیه مشغول تحصیل هستند، یک نفر هم واقعاً دارای چنین هدفی باشد،‌ باز هم ارزش دارد؛ بر این اساس مسئولان تا جایی که می‌توانند در مدرسه حضور داشته باشند و پیگیر امور علمی واخلاقی طلاب باشند.

آیت‌الله مقتدایی همچنین با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) که راوی حدیث اهل‌بیت(ع) را که موجب تقویت قلوب شیعیان می‌شود، را افضل‌تر از هزار عابد معرفی می‌کند، اظهار داشت: یکی از مصادیق راویان حدیث، طلاب علوم دینی هستند که و در میان مردم حضور یافته و آموزه‌های خود را به آنها انتقال می‌دهند و موجب تقویت قلوب آنها می‌گردند.

عضو خبرگان رهبری به ضرورت اهتمام اساتید ومسئولان مدارس علمیه به تهذیب نفس اشاره کرد و گفت:‌ مسئولان و اساتید حوزه باید نسبت به تربیت اخلاقی طلاب و تهذیب نفس آنها، خود را مسئول بدانند؛ البته موفقیت در این عرصه، این است که کار تهذیب نفس را از خودمان آغاز کنیم، تا عمل، رفتار و گفتار ما، الگوی اخلاقی در اختیار طلاب قرار دهد.

مدیر حوزه‌های علمیه در پایان یادآور شد: کسی که خود را نساخته باشد،‌ رفتار او نقض کننده گفتارش می‌شود؛ در نتیجه نمی‌تواند تأثیر چندانی داشته باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha