یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

معاونت آموزش حوزه‌های علمیه در راستای محقق ساختن مطالبه رهبری، مبنی بر آموزش مجازی، در سال گذشته، 1200 طلبه را به صورت مجازی و غیر حضوری آموزش داده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرحانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در معرفی فعالیت‌های معاونت آموزش حوزه‌های علمیه اظهار داشت:‌ معاونت آموزش حوزه‌های علمیه درباره آموزش‌های مجازی کارهای ارزشمندی از جمله تولید و ارائه محتوای الکترونیکی و تدریس اساتید در کنار ارسال کتب و لوح‌های فشرده برای آنان انجام داده و در سال گذشته 1200 طلبه به صورت غیر حضوری آموزش دیده‌اند.

وی ادامه داد: در سال گذشته آزمون میان‌نیم‌سال نیز برای 600 طلبه به صورت غیر حضوری برگزار شد که امید است این سیستم آموزشی در استان‌های مختلف نیز برگزار شود.

سرپرست معاونت آموزش حوزه‌های علمیه درباره اهداف برگزاری آموزش مجازی و غیر حضوری گفت:‌ بسیاری از طلاب و فضلای حوزه که در حال فعالیت و انجام وظیفه طلبگی خود در طرح هجرت هستند و به دلیل مشغله زیاد و دوری آنها از حوزه، فرصت حضور در کلاس‌های حوزه وجود ندارد، در این راستا، این معاونت تلاش دارد با فراهم آوردن این فرصت، ارتباط آنها را با حوزه حفظ نماید.

وی افزود: وجود ارتباط مستمر طلاب با حوزه،‌ در دانش‌افزایی و تقویت سطح علمی طلاب و فضلا در سراسر کشور مؤثر است؛ از این رو، قرار است که این سیستم آموزشی در آینده گسترده‌تر گردد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرحانی در ادامه با اشاره به فعالیت این معاونت در واگذاری امور آموزشی به مدیریت‌های استانی اظهار داشت: در این اداره، ضمن این که کلیه کارهای اجرایی به استان‌ها محول شده است، برخی کارهای علمی که شرایط علمی در استان‌ها وجود ندارد نیز به گونه‌ای که غیر مستقیم، به استان‌ها واگذار شده است.

وی ادامه داد:‌ از جمله این اقدامات که در راستای برگزاری امتحانات شفاهی در استان‌ها می‌باشد؛ در این عرصه، از سوی اداره کل آموزش حوزه‌های علمیه، هیئت‌هایی برای برگزاری امتحانات شفاهی به مراکز استان‌های اعزام می‌شوند.

سرپرست معاونت آموزش حوزه‌های علمیه افزود: در سال گذشته 15 هیئت به استان‌های مختلف اعزام شده‌اند و از حدود 900 نفر آزمون شفاهی به عمل آمده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرحانی، با بیان این که واگذاری امتحانات شفاهی به مدیریت‌های استانی در دو مرحله انجام می‌شود، گفت: در مرحله نخست، امتحان به صورت ویدئو کنفرانس می‌‌باشد که در ایام مختلف هفته برگزار می‌شود. در این برنامه، یک استاد از شهرستان و یک استاد از قم به صورت آنلاین در ارتباط هستند و امتحان را برگزار می‌کنند که برای مرحله دوم،‌ امید است کلیه امور برگزاری امتحاب شفاهی در شهرستان انجام شود.

وی با اشاره به برگزاری 400 آزمون شفاهی به صورت ویدئو کنفرانس افزود: در سال گذشته 40 جلسه آزمون شفاهی حوزه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد که به صورت میانگین در هر جلسه از 10 نفر آزمون شفاهی گرفته شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha