به گزارش سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، اصغر عبداللهی در مراسم آغاز به کار مدیریت حوزه علمیه خواهران استان البرز که در محل سالن جلسات موسسه ملی استاندارد ایران برگزار شد، در سخنانی با اشاره به مساعدتهای نظام در قبال حوزههای علمیه گفت: تهیه زمین به قیمت تمام شده، ارائه پروانه ساختمانی رایگان برای حوزههای علمیه، شناسایی حوزه به عنوان دستگاه اجرایی و پذیرفتن اجرای پروژهها از سوی حوزه به صورت امانی را از جمله مساعدتهای نظام در قبال حوزه برشمرد.
معاون اداری مالی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با اشاره به مشکلات فرهنگی در استان البرز و شهر کرج، اضافه کرد: بر اساس بررسیهای بهعمل آمده نصاب حمایتی از استان البرز نصاب پایینی بوده است، بنابراین در کمک به مدارس علمیه کرج قدمهای خوبی برداشتیم.
عبداللهی خاطرنشان کرد: با توجه به جمعیت جوان، مهاجرپذیری و آب و هوای مناسب شهر کرج، اگر مسئولان دغدغه این شهر را داشته باشند، شاهد مطلع فضایی نورانی خواهیم بود.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزههای علمیه خواهران،وی با بیان اینکه کمکهای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران نباید موجب احساس استغنای موسسین مدارس علمیه شود، اظهار داشت: ما حوزه را بارانداز معنوی جامعه و جامعه را بارانداز اقتصادی حوزه میدانیم.
تاکید فرماندار کرج بر توسعه مدارس خواهران این شهر
بر پایه این گزارش فرماندار کرج نیز با اشاره به وجود شش مدرسه علمیه خواهران در این شهرستان گفت: نیاز جمعیتی و فرهنگی کرج بیش از این میزان است.
مهدی ایراننژاد گفت: با وجود آنکه سرانه استاندارد آموزش و پرورش 2 متر مربع است، این میزان در شهرستان کرج 19 سانتیمتر مربع است.
وی همچنین با بیان اینکه سرانههای فرهنگی و ورزشی در کرج تراز پایینی دارد، خاطرنشان کرد: در سال 89 کل بودجه شهرستان کرج 27 میلیارد تومان بوده است.
فرماندار کرج با بیان اینکه در این شهرستان با جمعیت فراوان و پتانسیل ارزشمند از عقبافتادگی زیادی رنج میبریم، اضافه کرد: در کرج هزار و 400 قلیانسرا پذیرای جوانان است.
وی با انتقاد از وضعیت بسیاری از مساجد کرج اظهار داشت: در سال گذشته یک میلیارد و 560 میلیون تومان به مساجد اختصاص یافت.
ایراننژاد همچنین 81 درصد ویدئوکلوپهای شهرستان کرج را فاقد مجوز دانست و با بیان اینکه 70 عرفان دروغین و نوظهور در سطح شهرستان کرج مشغول به فعالیت هستند، اضافه کرد: هر کدام از این عرفانها با یک ابزار و شیوه به نسل جوان میپردازند.
به گزارش روابط عمومی حوزههای علمیه خواهران ، وی در خاتمه با اشاره به اینکه فوکویاما تئوریسین نظام سلطه ، موتور محرکه نسل جوان را در جنگ نرم نسل جوان میداند، گفت: اگر تفکر نسل جوان را تغییر دهیم، دیگر نیاز به لشگر کشی نخواهد بود.