به گزارش خبرگزاری حوزه،حجتالاسلام والمسلمين محمود رضاجمشيدی امروز در همایش معاونان پژوهشی حوزههای علميه خواهران که امروزدر سالن همایش های پژوهشگاه فرهنگ واندیشه اسلامی در قم برگزار شد، با اشاره به رویکرد علما در مبارزه با شبهات و مشکلات گفت: علمای بزرگ ما انگیزههای قوی در پژوهشهای فردی داشتند و احساس میکردند در برابر همه هجمهها مسئول هستند.
وی افزود:اگر پژوهش ها به خوبی مورد تعريف قرار نگيرد و اهداف آنها شناسايی نشود به مقصد نمیرسيم.
مدیر حوزه های علمیه خواهران با بیان این که باید پژوهش ها رابه مددظرفیت های حوزه بیاوریم بیان داشت:اگر پژوهش را به مدد ساير ظرفيتهای حوزههای علميه نياوريم جمعيت موجود طلاب نمیتواند پاسخگوی نياز دنيا باشد؛ بنابراین يكی از مهمترين مخاطبان فرمايش مقام معظم رهبری در امر پژوهش معاونان و مسئولان پژوهشی حوزههای علميه هستند تا اين سپاه عظيم را وارد عرصه دفاع از كيان اعتقادی تشيع كنند.
وی بیان داشت : در سالهای اخير هر چه قدر كه مسئولان در زمينه پژوهش در حوزههای علميه خواهران سرمايهگذاری كردهاند به همان اندازه و بيشتر از آن بهرهبرداری نمودهاند و اين مسئله حاكی از انگيزه قوی و پشتكار است كه يكی از نيازهای ترويج پژوهش در حوزههای علميه خواهران است.
*بانك اطلاعات اساتيد راهاندازی میشود
در ابتدای این همایش معاون پژوهش حوزه های خواهران در سخنانی گفت:برای تسهيل در امور پژوهشی حوزههای علميه خواهران سامانه امور پژوهشی در حوزههای علميه خواهران راهاندازی شده است و سامانه پاياننامهها كه شامل بانك اطلاعات اساتيداست به زودی راهاندازی میشود.
محمود خالقی به شعار «هر طلبه یک پژوهشگر» اشاره کرد و افزود: بر اساس این شعار لازم است هر طلبه به صورت فردی یا جمعی به تحقیق و پژوهش بپردازد و حداقلهایی از پدیدههای پژوهشی در نظر گرفته شود.
وی خاطر نشان کرد: حمایت از تولید و انتشار آثار پژوهشی از جمله اموری است که در سال جاری به آن اهتمام داریم.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران عنوان داشت: این امکان وجود دارد که در ابتدای امر تولید و انتشار آثار پژوهشی، با نواقص فراوانی روبهرو شود ولی بایدباور داشته باشیم که حمایتهای خداوند شامل حال ما خواهد شد.