به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، این همایش به منظور کار مشترک در جهت اجرای برنامه های فرهنگی و رسانه ای در راستای تحقق یکپارچگی و مبارزه با فساد و تاکید بر اهمیت منبر دینی در استحکام فضایل و ترویج ارزش های اخلاقی ادیان آسمانی برگزار شد.
رییس کمیسیون عدالت اداری عراق در این همایش گفت: منبر دینی نقشی مهم و اساسی به عنوان یک نهاد بازدارنده فساد در جامعه دارد. یعنی ترویج فرهنگ صداقت و ترک مظاهر و نمادهای فساد و اسراف اموال عمومی از طریق منبر دینی و خطبه های نماز جمعه دنبال می شود و تاثیرگذار است.
دکتر جعفر صادق حمودی بازرس عمومی اداره اوقاف شیعه نیز تاکید کرد: منبرداران، عقل انسان را مخاطب قرار داده و باور های او را تقویت می کنند و این باورها در رفتار و عواطف انسان تاثیر می گذارد و به همین خاطر وظیفه سخنران حسینی بزرگ و سنگین است و باید مطالب مناسب را از سنت رسول خدا و سیره ائمه علیهم السلام در مورد امر به معروف و نهی از منکر و ارزش های نیک انتخاب کند. لذا بر کمیسیون عدالت اداری و سازمان های تحقیقاتی اسلامی دانشگاه های عراق لازم است که از چنین بحث ها و تحقیقاتی از سوی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا استقبال کنند و به سخنرانان دینی مواد علمی لازم را برای استفاده در سخنرانی دینی ارائه کنند.
دکتر حمودی در سخنان خود از تلاش های تولیت آستان مقدس علوی در میزبانی این همایش و تقویت ارزش های معنوی عدالت اداری تجلیل کرد.
علی الخطیب نیز از دیگر سخنرانان این همایش بود که بر اهمیت برپایی چنین همایش هایی برای بررسی این مساله مهم و اساسی که همچنان به جامعه عراقی آسیب می رساند تاکید کرد.
وی افزود: ما باید بر ارزش های معنوی تمرکز کنیم تا ارزش های عدالت و مساوات و ظلم ستیزی و تواضع تقویت و مستحکم شود.