مدیر بخش ارتباطات و تبلیغات مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اعلام این خبر گفت: اين دانشنامه با برخورداری از دو هزار و 159 مطلب در قالب 16 نمايه اصلي و 40 نمايه فرعی شامل؛ گزيده مقالات مجلات، چكيده پايان نامه هاي دانشجويي، گزيده كتاب، گزيده مقالات، پرسش و پاسخ از هم اكنون در پایگاه حوزه نت، در دسترس علاقمندان قرار گرفته است.
غلامرضا رحمانی، هدف از به روز رساني و توليد اين دانشنامه را در وهله اول گراميداشت فرا رسيدن بهار قرآن؛ ماه رمضان و تسهيل در امر پژوهش و تحقيق محققان و قرآن پژوهان دانست.
وی ادامه داد: كلياتی درباره قرآن، علوم قرآنی، ترجمه هاي قرآن، تفسير قرآن، قرآن و اهل بيت(ع)، اديان در قرآنی، قرآن و تمدن ها، قرآن، هنر و ادبيات، پرسش و پاسخ های قرآنی، مراكز و مؤسسات قرآنی از نمايه های اصلی اين دانشنامه می باشند.
مدیر بخش ارتباطات و تبلیغات مرکز نور اضافه کرد: خادمان قرآن، كتابخانه، نگارخانه، مصاحبه های قرآنی، قرآن در اينترنت و رسانه ها از ديگر نمايه های دانشنامه قرآن می باشد.
رحمانی خاطرنشان کرد: پيشينه علوم قرآنی، مسايل علوم قرآنی، علوم قرآنی در كتب تفسيری، پرسش و پاسخ های علوم قرآنی، قرآن و مستشرقان و كتابخانه علوم قرآنی از نمايه های فرعی دانشنامه به شمار می رود.
وی در پایان، علوم قرآنی در اينترنت و رسانه ها، اهل بيت (ع) در قرآن، امامت در قرآن، قرآن و هنر، قرآن و ادبيات، قرآن در يک نگاه، مفسران قرآن، امام خمينی(ره) و قرآن، حافظان قرآن، قاريان قرآن، شهدای قرآن و ... را از ديگر نمايه های فرعی اين دانشنامه گرانسنگ ذکر کرد.
یادآور می شود، علاقمندان می توانند جهت استفاده از محتوای ارزشمند اين دانشنامه به آدرس اينترنتي ذيل مراجعه نمايند.
http://www.hawzah.net/Hawzah/Subjects/Subjects.aspx?LanguageID=1&id=74501
انتهای پیام 17/313