به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقي قندي، رشته هاي مختلف جشنواره قرآني را مقاله، آثار ادبي، آثار هنري و نرم افزار ذکر کرد و گفت: در رشته مقاله، موضوعات استقلال اقتصادي از منظر قرآن و عترت، اهداف کار و عوامل کليدي در توليد اقتصادي، توليد، جهاد اقتصادي، عامل خودکفايي و استقلال، بايدها و نبايدهاي تحقق شعار (توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني)، خلاقيت و مديريت صحيح؛ راه نيل به پيروزي در عرصه جهاد اقتصادي و توليد، اهميت توليد، کار از نگاه متفکران و انديشمندان اسلامي، به ويژه مقام معظم رهبري، نقش رهبران ديني در توليد و توسعه فرهنگ قرآني، رابطه متقابل تلاش اقتصادي و سرمايه ملي، راهکارهاي توسعه توليد ملي، حمايت از کار در انديشه امام خميني و مقام معظم رهبري و راهبرد امام خميني و مقام معظم رهبري در عرصه اقتصادي، رهايي از اقتصاد وابسته به عنوان موضوع اصلي مقالات تعيين شده است.
وي با اشاره به اين که آثار هنري يکي ديگر از رشته هاي جشنواره قرآني حوزه هاي علميه خواهران به شمار مي روند، اضافه کرد: در اين رشته شعر، متن ادبي، داستان فيلمنامه و ... قابل ارائه است.
معاون فرهنگي تربيتي حوزه هاي علميه خواهران آثار هنري قابل ارائه به اين جشنواره را نيز شامل خطاطي، نقاشي، طراحي، گرافيک و ... برشمرد.
حجت الاسلام والمسلمین قندي، مهلت ارائه آثار از سوي طلاب به مدارس علميه خواهران را 10 آذرماه ذکر کرد و ادامه داد: مراسم اختتاميه اين جشنواره اسفندماه در شهر مقدس قم برگزار خواهد شد.
براساس اعلام روابط عمومی حوزه های خواهران، وي يادآور شد: مقالات برتر در کتاب چکيده مقالات سال مرکز مديريت حوزه هاي علميه خواهران چاپ و منتشر خواهد شد.