به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله گرامی، عصر روز گذشته در دیدار اعضای ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فعالیت گسترده دشمن در تخریب عقاید مردم به ویژه جوانان، اظهار داشت: چنین تهاجماتی در صدر اسلام نیز وجود داشت و از همان ابتدا توسط ائمه معصومین(ع) راههای مقابله با آن ارائه شد که از جمله آنها ضرب سکههایی از سوی غربیها بود که از رُم وارد میشد و مسلمانان در مقابل آن، سکههای جایگزین ضرب کردند.
وی با بیان این که امروز تهاجمات فرهنگی دشمن به سادگی وارد خانهها و در جمع اعضای خانواده ها نفوذ می کند، یادآور شد: شرایط به گونهای است که محصولات غیر اخلاقی به راحتی در محافل و اجتماعات مختلف مردم عرضه میشود!
لزوم تولید آثار ویژه کودکان و نوجوانان
آیتالله گرامی با اشاره به لزوم انتشار آثار فرهنگی در زمینه کودکان و نوجوانان، اظهار داشت: امروز شاهدیم که کتابهای مفیدی برای کودکان و نوجوانان منتشر میشود که تاثیر زیادی به همراه دارد، ولی می بایست بر کیفیت و جذابیت آنها افزوده شود.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: البته در این عرصه باید دقت کرد آثاری که تولید میشود متناسب با علایق و سلایق کودکان و نوجوانان باشد.
وی در ادامه به برخی کپی رایتهای غیر قانونی ازآثار فرهنگی اشاره کرد و گفت: در این مورد پرسشهای فراوانی میشود که به عقیده ما اگر برای آثار فرهنگی - هنری و مالکیت معنوی این محصولات، ارزش قائل نشویم، ضربههای زیادی به فرهنگ کشور وارد میشود.
آیتالله گرامی با تاکید بر اینکه در این عرصه باید نظارت شایسته و کاملی وجود داشته باشد، افزود: کارهای فرهنگی صورت گرفته در عرصه تعالیم اسلامی از جمله ساخت فیلم محمد رسولالله(ص)، امام علی(ع)، امام رضا(ع) و ... نقش زیادی در ترویج فرهنگ اسلامی دارد.
در ابتدای این دیدار، سعید جابرانصاری، دبیر ستاد حمایت و صیانت از آثار فرهنگی و هنری وزارت ارشاد اسلامی گزارشی از فعالیتهای انجام شده از سوی این ستاد در تهران و قم را ارائه کرد.