پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) مینودشت با اعلام اینکه یکصد طلبه مشغول تحصیل علوم دینی در این مدرسه می‌باشند از کمبود فضای آموزشی حوزوی در این شهرستان خبر داد.

مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) مینودشت با اشاره به فعالیت های این مدرسه ابراز داشت: در سال تحصیلی جدید 20 طلبه پایه اول در این مدرسه پذیرش شده‌اند و هم اکنون یکصد طلبه از پایه اول تا ششم مشغول به تحصیل می باشند.

حجت الاسلام کریم آبادی گفت: برای نهادینه کردن موضوع پژوهش در میان طلاب این مدرسه پژوهش های میان ترمی را در نظر گرفته ایم تا طلاب بتوانند آموزشی همراه با پژوهش داشته باشند.

وی ادامه داد: از دیگر برنامه های سال تحصیلی جدید، اهتمام به تهذیب و شکوفایی مسائل تربیتی و اخلاقی در میان طلاب است و برنامه های خوبی در این زمینه تدارک دیده شده است.

مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) مینودشت با اشاره به برنامه های فرهنگی خود گفت: برگزاری سه وعده نماز جماعت، قرائت زیارت عاشورا درهفته، قرائت قرآن بعد از نمازهای جماعت در هر روز، برگزاری درس اخلاق در هفته و نیز تشکیل جلسات مناسبتی از برنامه‌های فرهنگی این مدرسه علمیه می‌باشد.

این استاد حوزه بیان داشت: به منظور رشد ساحت تربیتی- سیاسی طلاب پایه های 4 تا 6 کلاس درس ولایت فقیه را در نظر گرفته ایم.

* کمبود امکانات و فضای آموزشی

حجت الاسلام کریم آبادی کمبود امکانات و فضای آموزشی را از مشکلات این مدرسه عنوان کرد و گفت: متأسفانه در حال حاضر در برخی از حجرات 6 طلبه ساکن هستند.

* آگاهی به زمان، معیار طلبه موفق

حجت الاسلام کریم آبادی با بیان اینکه آگاه بودن به زمان از معیارهای یک طلبه موفق است، گفت: معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) بهترین مصداق آگاه به زمان است، زیرا با داشتن این شناخت توانست چنین انقلابی را رقم بزند و این مسئله یک ملاک مهم برای طلاب است.

وی ادامه داد: طلاب تا زمانی که در مسائل سیاسی به پختگی لازم و کافی نرسیده اند، نباید ورود پیدا کنند؛ البته حضور در صحنه و تبعیت کامل از مقام عظمای ولایت از مواردی است که این عزیزان باید به آن توجه داشته و اجرا نمایند.

* جایگاه اخلاق و معنویت در بین طلاب

این استاد حوزه در پاسخ به پرسش جایگاه معنویت و اخلاق در مدارس علمیه تصریح کرد: بنده معتقدم طلبه بدون اخلاق قابلیت تبلیغ را ندارد و نمی تواند به اسلام و اهل بیت(ع) خدمت نماید.

حجت الاسلام کریم آبادی با اشاره به ضرورت تکریم اساتید، اظهار داشت: استاد خوب باعث رشد و پیشرفت یک طلبه می شود، طلاب نیز باید در مقابل او با کمال احترام رفتار نموده و از او به نیکی یاد کنند.

مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) مینودشت در ادامه با اشاره به تهاجم فرهنگی موجود در جامعه، خاطرنشان ساخت: تعقل گرایی و علمیت برای شناخت مسائل و همچنین ایجاد شور و شوق و احساسات مذهبی برای مقابله با تهاجم فرهنگی در کنار هم مقابله با انحرافات را تسهیل می‌کنند.

* اهمیت تاسیس مدیریت های استانی

این استاد حوزه راه اندازی مدیریت های استانی را بسیار مناسب دانست و گفت: با راه اندازی مدیریت حوزه علمیه گلستان، مدارس علمیه استان پیشرفت محسوسی داشته و اشخاصی می توانند این پیشرفت را احساس کنند که حوزه سابق استان را نیز دیده باشند.

حجت الاسلام کریم آبادی وجود یک مرکز تخصصی را برای استان ضروری دانست و تصریح کرد: استان گلستان با توجه به اینکه یک استان مرزی است، باید مرکزی تخصصی با رشته هایی نظیر کلام، تفسیر، مهدویت و .... داشته باشد تا بتوانیم سطح علمی طلاب استان را بالا برده و پاسخگوی نیازها باشیم.

وی در پایان افزود: طلاب باید در واکنش های اجتماعی و سیاسی سریع تر عمل کنند و درخواست ما از مدیریت حوزه علمیه استان گلستان، تأمین اساتید اخلاق برای مدارس علمیه استان است.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha