به گزارش خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید در ديدارمسئولان بنياد فرهنگي امامت، با اشاره به سابقه تعليم امامت در حوزه هاي علميه شيعه و ابزار تاسف از اين که در طول قرن هاي گذشته، توجه به مباحث اعتقادي در حوزه ها کم رنگ شده است، اظهار داشتند: بايد در حوزه های علمیه اين علوم و معارف به صورت دروس رسمي آموزش داده شود تا متخصصان برجسته ای در اين موضوعات تربيت شوند.
معظم له اضافه کردند: بايد در کنار تدريس مباحث امامت، ساير معارف اهل بيت (ع) نيز مورد توجه جدي قرار گیرد تا مباني اعتقادي در جامعه به صورت کامل و جامع تقويت و توسعه يابد.
حضرت آيت الله صافي گاپایگانی با تقدیر از کسانی که در عرصه تبيين و دفاع از حريم اهل بيت (ع) فعاليت مي کنند، گفتند: ارزش تالیف حتي يک جلد کتاب و يا جلسه اي که در راستای اين مباحث گذاشته مي شود، قابل اندازه گيري نيست و همه کساني که از اين کار حمايت مادي و معنوي مي کنند، بايد شکرگزار باشند که خداوند متعال چنين توفيقي را نصيب آنان کرده است .
این مرجع تقلید با تاکيد بر تقويت بنياد امامت، خطاب به دست اندرکاران این بنیاد، تاکید کردند: وظيفه اي که شما بر عهده گرفته ايد يکي از مهمترين کارهائي است که حوزه هاي علميه بايد انجام دهند.
معظم له با تاکید بر لزوم ت کمک و حمايت فکري از آحاد مردم در سراسر کشور، يادآور شدند: با توجه به امکانات ارتباطي جديدي که فراهم آمده است مي توان اين وظيفه را به خوبي انجام داد.
در ابتدای اين ديدار که با حضور آیت الله ميلاني، رئيس هيئت امناء و معاونان بنياد فرهنگی امامت برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمين سبحاني، مديرعامل بنياد به تشريح فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي این مرکز پرداخت و گزارشي ازآموزش هاي مرکز تخصصي امامت در سطح 3 حوزه و نيز دوره هاي آموزشي کوتاه مدت و ميان مدت در حوزه هاي علميه، دانشگاه ها و سايرمراکز فرهنگي در شهرهاي مختلف ايران و پژوهش هاي در دست اقدام را ارائه کرد.