یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مسائل و مشکلات آموزشی، پژوهشی حوزه‌هاي علميه خواهران استان مرکزي طي جلسه‌اي با حضور نماينده ولي فقيه این استان در شوراي معاونين مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران بررسي شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آيت‌الله قربانعلي دري نجف‌آبادي در اين جلسه با اشاره به حضور حدود 40 هزار دانشجو و 240 هزار دانش‌آموز در استان مرکزي و تبیین وضعيت حجاب در استان مرکزي تصریح کرد: اگر حوزه‌هاي علميه خواهران و برادران در حد کافي در اين استان وجود داشته باشد، اين حوزه‌ها مي‌توانند در زمينه ترویج حجاب مؤثر باشند.

وي با اشاره به جمعيت شهر اراک اضافه کرد: اگر از ابتداي انقلاب پنج مدرسه علميه فعال در استان مرکزي وجود داشت و بانواني عالم را تربيت مي‌کرد که هر يک گوشه‌اي از کار را به دوش بکشند، وضعیت بسیار بهتر می‌‌‌شد.

امام جمعه اراک با اشاره به اينکه بر اساس ضوابط مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران به ازاي هر 50 هزار نفر جمعيت بايد يک مدرسه علميه خواهران تاسيس شود، گفت: بر اساس ضوابط مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه بايد حدود 20 مدرسه علميه خواهران در استان مرکزي تاسيس شود که نيمي از آن مربوط به شهر اراک است، اما شهر اراک تنها يک مدرسه علميه خواهران دارد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به کمبود امکانات در استان مرکزي اضافه کرد: لازم است مسئولان حمايت ويژه‌اي از استان مرکزي داشته باشند تا شرايطي که موردنظر مقام معظم رهبري است، فراهم شود.

وي با اشاره به ظرفيت ساير شهرهاي استان مرکزي براي راه‌اندازي مدارس علميه خواهران افزود: محلات، دليجان، تفرش، آشتيان و ساوه شهرهايي هستند که ظرفيت مناسبي براي راه‌اندازي و توسعه حوزه‌هاي علميه خواهران دارند.

نماينده ولي فقيه در استان مرکزي همچنين پيشنهاداتي به منظور ارتقاء روند اجراي امور در مرکز مديريت حوزه‌هاي علميه خواهران ارائه کرد.

29/313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha