به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، میهمانان این دیدار پرسش های خود را درباره نظریه اسلام در مورد زن و میزان آمادگی مسلمانان برای تبادل تجارب با جهان مطرح کردند.
حضرت آیت الله حکیم در پاسخ گفتند: اسلام به خانواده به عنوان یک نهاد و مجموعه متکامل از تمام یا فراد آن مینگرد که هر فردی جایگاه و نقش ویژه خود را دارد، از یک نوزاد که در شکم مادر خود قرار دارد تا یک پیرمرد سالخورده. و زن نیز از این حلقه جدا نیست. بر خلاف آنچه که در برخی جوامع شاهد آن هستیم که روی برخی افراد خانواده متمرکز می شوند و از سالخوردگان غافل می شوند تا جایی که آنها را از خانواده دور می کنند.
ایشان در سخنان خود جایگاه اصلی زن را خانه دانسته و ابراز داشتند: اما اگر تمایل به بیرون رفتن از خانه داشته باشد یا ضرورت این را ایجاب کند، مانعی ندارد که زن در مراکز اجتماعی مختلف فعالیت کند البته با رعایت قوانین شرعی و اخلاقی و ارزش های اصیل اجتماعی.
حضرت آیت الله حکیم در مورد سرمایه گذاری های خارجی گفتند: توسعه همکاری با جهان در زمینه های مختلف علمی و اقتصادی یکی از نیازهای اساسی ما است تا زمانی که این همکاری ها در چهارچوب منافع مشترک و به دور از سوء استفاده های نامشروع باشد.
نظر شما