به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی، شب گذشته در گردهمایی بزرگ طلاب و فضلای استان گلستان، در مدرسه عالی دارالشفای قم، با بیان این که انقلاب اسلامی، پدیده ای جهانی و ارزشمند بود، اظهار داشت: هدف اصلی این انقلاب استقرار نظام توحیدی بود؛ شکل گیری و تداوم آن، انگیزه ای جز خدا نبوده است و به همین دلیل نیز طوفان معنوی را در سطح جهان به راه انداخت.
رسوایی واتیکان
وی با اشاره به این که امروز جهان در بی اخلاقی ها غوطه ور شده است، ادامه داد: کلیسای واتیکان که بزرگترین سازمان تشکل یافته و مجتمع دینی است به دلیل فساد اخلاقی کشیشانش با بحران روبرواست؛ برخی از حکام جهانی مرزهای اخلاق را شکسته اند؛ ازدواج همجنس گراها در غرب به امری عادی مبدل شده است و حتی مجالس این کشورها بر خلاف خواسته ملت های خود تن به چنین کاری می دهند؛ در چنین فضایی جمهوری اسلامی ایران، حرفی متفاوت می زند و رویکردی دیگر دارد که با این رویکرد غالب، در تضادی سنگین است.
رییس سازمان بازرسی کشوراضافه کرد: غرب با حمله همه جانبه به پایه های تمدنی و سنتی ملل شرق، آنان را استحاله کرده اند و سنتی ترین کشورهای شرق را به بی بندوباری می کشند؛ به طور قطع نظام سلطه یافته غرب نمی خواهد کسی در این دنیا، حرف و رویکردی فعال در مقابل خود داشته باشد؛ آن هم نظام هنجار شکن که می خواهد با اخلاق به جنگ بی اخلاقی های امروز برود.
وی تاکید کرد: نظام انقلابی جمهوری اسلامی به دنبال انقلاب فرهنگی و الهی و تربیتی بود که این نظام را جهانی کند و به همین دلیل تعارضی جدی با تفکر رایج جهان ایجاد کرد که در این رابطه نیز تحت شدیدترین تحریم ها و فشارها قرار گرفته است.
مقابله حوزه علمیه با دنیای غرب
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی یادآور شد: جنگ ایران اسلامی با دنیای غرب به خصوص آمریکا، جنگ نور و ظلمت و حق و باطل است؛ بدون شک در این جنگ، از سرباز تا سردار این سپاه حق را حوزه علمیه تربیت می کند و در بدنه این نهاد مبارک شکل می گیرند؛خوشبختانه ایران اسلامی در این عرصه سربازگیری بسیار خوبی نیز داشته است که از امتیازات نظام ما در سالهای حیات خود است.
سیاه نمایی دشمن
وی با بیان این که خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران، دارای جاذبه و دافعه بسیار زیادی است، گفت: به همین دلیل دشمنان از راهکار سیاه نمایی و بدنمایی برای بر هم زدن نظم عمومی و افکار مردم استفاده می کنند تا کشور را نابسامان جلوه دهند؛ این وظیفه ماست که خوبی ها را بیان کنیم و چهره خوبی از انقلاب ارایه کنیم؛ البته در این بین باید ضعف ها را هم دید.
رییس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ماموریت های این سازمان، تصریح کرد: این سازمان در مسایل شخصی و ریز کشور دخالت نمی کند و وظیفه اش نظارت بر فعالیت های دولت است که در این بین شرح وظایفی نیز دارد که در این راستا اقدام می کند و نباید کسی از این نهاد انتظار بیش از حد قانونی داشته باشد.
دلایل رشد روز افزون گرانی ها
وی، گرانی را از مهمترین مشکلات امروز کشور عنوان کرد و گفت: حجم بالای نقدینگی در کشور مهم ترین عامل گرانی هایی است که در کشورما در سال های اخیر، بیش از شش برابر شده است و این رقم اگر با تولید کالا در داخل همراه نباشد قطعا به گرانی شدید منجر می شود که در کشور نیز این اتفاق روی داده است؛ البته تا زمانی که دلار داشتیم این روند را کنترل کردیم، ولی وقتی که دلار کم شد، کالا وارد نشد و این مشکلات چند برابر شد؛ تحریم و مشکلات دیگر نیز از جمله مسایلی بودند که در گرانی ها طبیعتا مقصر هستند.
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی، با اشاره به سفارشات مقام معظم رهبری در خصوص خوداتکایی اقتصادی کشور، عنوان کرد: اگر به سفارشات رهبری در این سالها در حوزه اقتصادی به ویژه در حوزه مصرف و تولید ملی توجه می شد امروز مشکلات بسیار کمتری داشیم.
وی با اشاره به این که تحریم ها نقش بسیاری در مشکلات امروز دارد، ولی در کشور نیز به این تحریم ها دامن زده شد، ابراز داشت: دشمن از اختلال در بازار و کار و تولید و مصرف استفاده می کند و به دنبال فشار سیاسی برای به زانو در آوردن کشور است که خوشبختانه این محاسبات با حضور ولایی مردم در 22 بهمن به هم ریخت و در این موضع شکست سنگینی از مردم خوردند.
رییس سازمان بازرسی کل کشور، سریع الحساب بودن در دعاوی قضایی در حوزه مفاسد اقتصادی را بسیار موثر دانست و گفت: باید در این عرصه سریع تر احکام را صادر کرد تا از بسیاری از مفاسد جلوگیری شود.
مذاکره دردی را دوا نمی کند
وی به موضوع مذاکره ایران و آمریکا اشاره کرد و افزود: اولا، مذاکره دردی از ما را دوا نمی کند؛ مساله بعدی آن که آمریکا قواعد مذاکره را به نحوی چیده است که حرف او به کرسی بنشیند؛ و باید بدانیم که گفتگو به معنی بازشدن درب ها نیست و آنها می خواهند از این فرصت برای مقاصد دیگر سود ببرند؛ از سویی این رابطه، زمانی مفید است که مشکلات خود را در داخل از حیث بستر سازی حل کرده باشیم وگرنه با این وضع اصلا به سود ما نیست.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد می شود یا خیر، گفت: در حال سپری کردن پروسه تصمیم نهایی هستم و حضور را انکار نمی کنم، ولی یک سری تقسیم بندی ها و شاخص هایی وجود دارد که این شاخص ها باید رعایت شود.
اتفاقات قم تاسف بار بود
حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه مردم انقلابی ما متوجه شدند در چه زمانی چه حرکتی را باید انجام دهند و این مساله را باید در حوزه های مدیریتی نیز تجربه کنیم؛ اتفاقات مجلس و بعد از آن در 22بهمن قم واقعا تاسف بار بود و انتظار نمی رفت در شهر قم چنین جسارتی به نماینده و خادم مردم انجام شود؛ اگر مشکلی هم بود باید با انتقاد سالم انجام می شد، نه با حرکاتی که در شان این جایگاه نبود.