حجت الاسلام والمسلمین شامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با معرفی مدرسه علمیه مهدی موعود(عج)، گفت: این مدرسه علمیه تحت اشراف مرجع عالیقدر حضرت آیت الله نوری همدانی و در راستای منّویات علمی، اخلاقی، تربیتی، سیاسی معظم له، از سال 1364 فعالیت خود را با جذب و آموزش طلاب سطح یک آغاز کرد.
وی افزود: مجوز این مدرسه به همت حضرت آیت الله نوری همدانی و شهید مفتح با هدف تاسیس مدرسه علمیه ای از متن انقلاب و متولی تربیت طلاب انقلابی گرفته شد.
مدیر مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) با اشاره به تحصیل 18 طلبه در این مدرسه ادامه داد: با توجه به تاکیدات معظم له، طلابی که در این مدرسه مشغول به فراگیری علوم و معارف اسلامی هستند می بایست به زبان و ادبیات عربی و فارسی تسلط کافی داشته باشند و در بُعد تربیتی و اخلاقی با بکارگیری اساتید خبره و برجسته حوزه علمیه فعالیت های گسترده ای را آغاز کرده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین شامی با بیان این که ارتقای بینش سیاسی و بصیرت انقلابی از سفارشات حضرت آیت الله نوری همدانی می باشد، گفت: حضرت آیت الله نوری همدانی و سخنان ایشان در این زمینه، الگوی مناسبی برای طلاب و اساتید حوزه است که ما به نحو احسن از آن بهره برداری می کنیم.
وی در ادامه با اشاره به این مطلب که بُعد آموزش و تربیت از ارکان اصلی مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) است، خاطرنشان کرد: آموزش و تربیت به همراه استفاده از مشاورین متخصص حوزه علمیه قم از برنامه های کلی این مدرسه مبارکه می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین شامی ادامه داد: استفاده از 35 استاد سطوح عالی حوزه در بحث آموزش همچنین دعوت از اساتید برجسته اخلاق و مشاورین متخصص به منظور ارتقای سطح کیفی و کمی علوم و معارف اسلامی توسط طلاب از جمله فعالیت های این مدرسه علمیه به شمار می رود.
وی با اشاره به این که برنامه های مدرسه در دو قالب عرضه می شوند، گفت: در بُعد آموزشی به پرپایی دروس متداول حوزه اکتفا نمی کنیم و به منظور تقویت پایه های یک تا سوم، برنامه های فوق العاده ای اجراء می شود.
مدیر مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) با اشاره به این که طلاب پایه یک به گروه های پنج نفره تقسیم و از طلبه های سطوح بالاتر برای تکرار دوباره و مرور دروس استفاده می شود، ابراز داشت: برگزاری جلسه با استادیارها و برگزاری آزمون برای کلیه پایه ها به صورت هر دو هفته یکبار از جمله برنامه های مدرسه می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین شامی، شرکت طلاب در ساعت مطالعه دروس و نهادیه کردن آن را از برنامه های جنبی آموزش برشمرد و بیان داشت: یک ساعت صبح و یک ساعت به زمان مطالعه گروهی اختصاص دارد.
وی، معدل قبولی در این مدرسه علمیه را 17 به بالا عنوان کرد و اظهارداشت: برپایی کلاس های فوق العاده مکالمه عربی و خطاطی در ساعت غیر درسی و همچنین راه اندازی کلاس مکالمه زبان انگلیسی در سال 92 از جمله برنامه های متنوع علمی وفرهنگی این مدرسه علمیه است.
حجت الاسلام والمسلمین شامی، برگزاری جلسات پایه ای را از دیگر برنامه های این مدرسه عنوان کرد و افزود: جلسات اساتید به صورت پایه ای برپا می شود و در این جلسات مباحثی از قبیل بررسی زمان بندی تدریس کتب، برنامه ریزی زمان آزمون و... بررسی می شود.
مدیر مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) در خصوص مشاوره به طلاب گفت: هر شب از ساعت 20 به مدت دو ساعت، بحث مشاوره علمی برای طلاب برگزار می شود.
وی به مباحث تربیتی این مدرسه اشاره کرد و ادامه داد: در بُعد تربیتی، جلسات اخلاق عمومی شب ها بعد از نماز مغرب و عشا و برپایی جلسات هفتگی مباحث اخلاقی و ... از جمله برنامه های تربیتی مدرسه به شمار می رود.
مدیر مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) با اشاره به این که برای ارتقای سطح علمی طلاب، طرح مسئول حجره با استفاده از طلاب ممتاز سطوح بالاتر اجراء شده است، گفت: مدیریت مدرسه به منظور بررسی وضعیت درسی طلاب جوان، جلساتی را با مسئولین حجرات به صورت هفته ای یکبار می کند.
حجت الاسلام والمسلمین شامی خاطرنشان کرد: برپایی هفته ای یک تا دو جلسه از ساعت 21 تا 22 در حجره ها و پیگری مسائل طلاب از دیگر برنامه های مدیریت مدرسه می باشد.
وی همچنین یادآور شد: با حضور در منازل طلاب متاهل، وضعیت زندگی و معیشتی آنان بررسی و برای حل پاره ای از مشکلات آنها اقداماتی صورت می گیرد.
مدیر مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) در پایان به برگزاری اردوهای تابستانی طلاب اشاره کرد و گفت: این اردوها ویژه طلبه پایه یک تا سه می باشد و مرور قرآن، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه از جمله برنامه های این اردوها می باشد.