به گزارش خبرگزاری حوزه، از مشهد حجتالاسلام مهدی عدالتیان، در این نشست با اشاره به شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س)، اظهار کرد: شخصیت زهرای اطهر(س) به گونهای است که اگر ایشان به عنوان مدافع و لایت در بین مسلمانان معرفی شوند، دیگر هیچ خدشه و شبههای ولایت را تهدید نمیکند و همه ما به خوبی میدانیم که ایشان به عنوان نزدیکترین شخصیت به امیرمؤمنان علی(ع) و اولین مدافع و شهیده راه ولایت هستند.
وی افزود: کسانی که با مطرح شدن اصل ولایت موقعیتشان به خطر میافتد، درصدد هستند تا حضرت فاطمه(س) را به عنوان بزرگترین مدافع ولایت و جدیترین عامل افشاگری مورد هجمه و شبهه قرار دهند تا با کتمان شهادت این صدیقه شهیده، مانع مطرح شدن اصل ولایت و افشا شدن اعمال و رسوایی عدهای که در پس پرده تزویر بیعت خود با رسول خدا(ص) را شکستند، شوند.
این استاد حوزه و دانشگاه یادآور گردید: موقعیت برجسته ایشان نزد رسول خدا در منابع معتبر شیعه و اهلسنت بارها نقل شده است که برای نمونه میتوان به جلوه عصمت بودن حضرت زهرا(س) و معرفی ایشان به عنوان اول بانوی بهشتی و به عنوان محور رضا و غضب پروردگار از سوی رسول خدا(ص) ومخالفت صریح حضرت صدیقه طاهره(س) با غاصبین خلافت و حضرت زهرا(س) به عنوان مهمترین مهر ولایت، وصایت و جانشینی حضرت علی(ع) اشاره نمود.
*شهادت یا ارتحال حضرت فاطمه(س)؛
حجتالاسلام عدالتیان تصریح کرد: مسئله شهادت حضرت(س) مسئله مبهمی نبوده است چرا که کشته شدن این بزرگ بانوی دو عالم در اکثر کتابها و کتابخانههای قدیمی در سراسر جهان اسلام بایگانی شده است.
وی ادامه داد:حال در پاسخ این سؤال که چرا تنها مدتی است که رحلت ایشان به عنوان شهادت معرفی میشود، باید اذعان نمود که به علت اختناقهای شدیدی که در طول تاریخ همواره شیعه را تهدید می کرده، بیان حقایق به راحتی امروز ممکن نبوده است و گرنه در همه جای تاریخ اسناد بیانگر شهادت حضرت زهرا(س) میباشد.
*دلائل سکوت امیرالمؤمنان علی(ع)؛
وی در پاسخ به این سوال که چرا حضرت علی(ع) با آن همه رشادت و جوانمردی به دفاع از همسرش برنخواسته و سکوت اختیار کردند، اظهار داشت: محبت اولیای خدا، دارای مراتب و درجات است و در قرآن کریم آمده است "والذین امنوا اشد حبا لله".به این معنا که در نزد افراد باایمان، بالاترین درجه محبت به خدای متعال اختصاص یافته است و در این راه حاضرند با جان و مال خویش معامله کنند، همانگونه که امام حسین(ع) در راه عشق بازی با خدای متعال از همه چیز خود گذشت.
این استاد حوزوی، در پایان، خاطرنشان کرد: بعداز شهادت این بانوی بزرگوار، مولا علی(ع) در وصف تحملش در ظلم بر فاطمه(س) در آن واقعه اسفبار فرمود: "درحالی بر آن مصیبت صبر کردم که گویا خار در چشم و استخوان در گلو داشتم".
نظر شما