جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

معاون آموزش حوزه های علمیه گفت: آموزش و پرورش باید خود وارد عمل شده و با ارائه برنامه های متنوع از ظرفیت های گسترده حوزه استفاده کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین فرحانی امروز (26خرداد) در نشست «ظرفیت ها و توانمندی های حوزه های علمیه و مراکز حوزوی در عرصه آموزش و منابع انسانی» که در دبیرخانه ستاد همکاری ها ی حوزه وآموزش و پرورش در قم برگزار شد اظهار داشت: 29 رشته و گرایش به صورت تخصصی در حوزه های علمیه آموزش داده می شوند.

وی با اشاره به مهندسی رشته  تخصصی تبلیغ دانش آموزی افزود: از این میان هفت رشته در سطح دو و 22 رشته هم در سطح سه برگزار می شود که مهندسی رشته تبلیغ دانش آموزی نیز طراحی شده است .

معاون آموزش حوزه های علمیه، با بیان اینکه این رشته می تواند در خدمت آموزش و پرورش کشور قرار گیرد گفت: آموزش و پرورش باید خود وارد عمل شده و با ارائه برنامه های متنوع از ظرفیت های گسترده حوزه استفاده کند.

وی با اشاره به روحانیون شاغل در آموزش و پرورش عنوان داشت: رهبر معظم انقلاب بارها فرموده اند حوزه های علمیه باید به عنوان مادر، نیازمندی های نظام را برطرف کند به همین دلیل با چند وزارتخانه تفاهم نامه هایی به امضا رسیده تا تحصیلات تکمیلی روحانیون شاغل در ادارات و مدارس با توجه به نیازها انجام شود.

معاون آموزش حوزه های علمیه گفت: این آموزش ها ضمن خدمت نبوده بلکه دوره هایی به منظور ارتقا سطح علمی و حوزوی روحانیون شاغل در دستگاه ها محسوب می شود ضمن اینکه تامین اساتید دانشگاهی نیز جزو ظرفیت حوزه های علمیه است.

وی با بیان اینکه حوزه علمیه به عنوان مرجع اصلی تولید متن و محتوای دینی مطرح است گفت: امام خمینی(ره) و بسیاری از بزرگان جلسات علمی و دروس خارج قوی را در قم پایه ریزی کردند و افرادی چون شهید مطهری  و شهید بهشتی پرورش یافته همین جلسات هستند.

حجت الاسلام والمسلمین فرحانی تصریح کرد: جلسات علمی مذکور و نیز کمک های علمی علامه طباطبایی به شهید مطهری موجب شد این دانشمند بزرگ بتواند با تدریس متون دینی بساط تفکرات مادی را از دانشگاه ها برچیند.

معاون آموزش حوزه های علمیه با تاکید بر استقلال حوزه های  علمیه یادآورشد: در حال حاضر حوزه علمیه احساس می کند که برخی روحانیون شاغل در دستگاه های اجرایی نظام،نیاز به بالا بردن سطح علمی دارند به همین دلیل به دنبال ارتقای سطح علمی آنها است.

وی خاطرنشان کرد:در دوره کنونی آموزش و پرورش و دانشگاه ها باید برنامه ای مدون به منظور بهره برداری از ظرفیت های گسترده حوزوی داشته باشند.16/313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha