فاطمه سادات عرفانی مربی آموزش کارگاه آموزش طراحی دوخت چادر در بخش عفاف حجاب به خبرگزاری حوزه گفت: در این غرفه به بانوان محجبه ای که به هنر دست خود اهمیت می دهند، رایگان آموزش داده می شود تا پس ازتهیه پارچه، طریقه برش و الگو را یاد گرفته وهمین جا الگوی مدل را نیز کشیده و برای دوخت آماده شوند.
وی افزود: هر روز در این غرفه حداقل سه مدل چادر آموزش می دهیم و مدلهای آموزشی چادرهای ما شامل، مدلهای قاجار، عبایی، لبنانی، معمولی و شالی است که از این میان خانمهای سنتی تر به چادرهای قاجاری علاقه بیشتر دارند.
وی گفت: البته چادر عبایی نیز به این دلیل که نسبت به چادرهای دیگربه پارچه کمتری نیاز دارد و به نوعی صرفه جویی در پارچه محسوب می شود مشتری خاص خود را دارد و استقبال از آن هم به نوبه خود بسیار خوب بوده است.
مربی آموزش کارگاه آموزش طراحی دوخت چادرگفت: دراین کارگاه از همه سنین و همه سلیقه ها به ما مراجعه می کنند و تقاضای آموزش طراحی ودوخت چادررا دارند و در این میان نکته جالب توجه حضور برخی از آقایان است که علاقه دارند، به خانمهایشان چادر هدیه کنند و برای رفع برخی از اشکالات خیاطی به سراغ مربیان ما آمده و از آنان برای طراحی و دوخت چادر خانم های خود کمک می خواهند .
عرفانی درباره مدت زمان لازم برای آموزش هر مدل چادر به خواهران شرکت کننده گفت: هرمدل چادر تقریبا به سه ساعت زمان احتیاج دارد و پس از این مدت هنرجو الگو را از ما گرفته و میتواند خود چادر مورد علاقهاش را در منزل بدوزد.
وی در پایان افزود: متاسفانه امسال نمایشگاه، هیچ توجهی به این بخش مهم نکرده و این بخش مهم را به زیر زمین فرستاده و هیچ نوع اطلاعرسانی نیز در این باره نشده است.
عرفانی گفت: خانمها در طبقه بالا ساعتها می چرخند و هیچ کس هم نیست به سوال آنان درباره مکان غرفههای عفاف و حجاب پاسخ دهد.