پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

عضو جامعه مدرسین قم گفت: یکی از روش‌های امام صادق علیه السلام در پذیرش دانشجو، راستی و درستی آن‌ها بود، دانشجو باید قبل از شروع به تعلیم تقوا داشته باشد.

 به گزارش سرویس استان‌های خبرگزاری حوزه آیت الله مقتدایی در بیستمین دوره طرح مبانی اعتقادی در شهرکرد  با اشاره به این سخن امام صادق علیه السلام که می فرمایند: دوست ندارم جوانی را ببینم مگر در دو حالت، یا عالم باشد، یا در حال درس خواندن، اظهار داشت: این سخنان نشان دهنده این است که علم، تنها کافی نیست و کسی که عالم شد باید دارای تواضع، وقار و حلم باشد.

عضو جامعه مدرسین قم در ادامه خاطر نشان کرد: امام صادق علیه السلام تقوا و ورع در دین، راستگویی، امانت داری و حسن خلق را از صفات شیعیان مذهب جعفری دانستند و فرمودند: کسی اکه ین صفات را نداشته باشد، سبب می شود تا ننگ و عار آن فرد به من برسد و بگویند پیروان مذهب جعفری دروغ‌گو هستند این در حالی است که شیعه امام کسی است که موجب خوشحالی شود، نه باعث آبروریزی  امام خود گردد.

وی در ادامه  تصریح کرد: به حکم امام صادق علیه السلام ،کسی که اجتهاد داشته باشد می‌تواند ولی امر مسلمین قرار بگیرد و بر آن ها حاکم باشد این در حالی است  که ممکن است چندین فقیه در یک کشور وجود داشته باشد.

آیت الله مقتدایی گفت: در دوران حکومت اسلامی اگر هر مجتهدی در گوشه ای که زندگی می کند و ولایت داشته باشد، هرج و مرج در جامعه ایجاد می شود ، حکومت اسلامی برای نظم دادن به زندگی مردم شکل گرفته است، به همین منظور باید یک ولی امر بر مردم حکومت داشته باشد.

وی عنوان کرد: ولی فقیه از دو جهت مورد توجه است، یکی از نظر شرعی که از طرف امام زمان علیه السلام وخدا حکم دارد و دیگری از نظر عرف که خود مردم آن را انتخاب کرده اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری نبود رهبری در کشورهایی که انقلاب کردند را عامل ازدست دادن اداره کشورشان دانست و افزود: به برکت وجود ولی فقیه در ایران،بین سه قوه وحدت و وجود دارد و مردم در امنیت به سر می برند.

آیت الله مقتدایی وظیفه مردم نسبت به ولایت و رهبری را این گونه بیان کرد: مطیع دستورات مقام معظم رهبری باشیم و ایشان را به عنوان جانشین امام زمان علیه السلام بشناسیم که سبب آرامش در کشور می شود وبرکاتش به خود مردم می رسد.     

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha