اشاره: حجت الاسلام والمسلمین منصور جمشیدی یکی از روحانیون کشور است که افتخار حضور سالهای متمادی در جبهههای حق علیه باطل با مناسب مختلف، چون روحانی رزمی تبلیغی و یا فرمانده سپاه را دارد که ترکشهایی را نیز از آن دوران با خود به یادگار نگاه داشته، مفتخر به جانبازی راه خدا شده است.
وی هم چنین در دوران دفاع مقدس در معرض بمباران شیمیایی دشمن قرار گرفته، با خود سینهای پر از حرف و رنج و مواد شیمیایی دارد که این دردها و زخمها وی را چند صباحی زمینگیر کرده بود، اما این ناملایمات و دردها باعث نشد تا از فعالیت و تلاش دست بردارد، با عزمی راسخ به تحصیل پرداخت و هماکنون دانشگاه امام حسین (ع)میباشد، متن زیر حاصل گفتگوی با این روحانی پر افتخار است.
حجت الاسلام والمسلمین منصور جمشیدی، در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای خبرگزاری حوزه ، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام، با اشاره به خدمات علما در حراست از دین مبین اسلام و گفت: سلسله جلیلالقدر روحانیت و علما در طول تاریخ، همواره در برابر ظلم و ستم ایستادگی کرده و در این مسیر از جان خود نیز گذشته اند.
وی در همین زمینه با بیان نقش روحانیون در دوران دفاع مقدس و خود، اینکه بدون روحانیت، ایران اسلامی در جنگ تحمیلی پیروز نمیشد، اظهار داشت: در طول دوران دفاع مقدس نیروهای دشمن با تمام امکانات خود چه در جبهه نظامی و چه در جبهه اعتقادی با بهرهگیری از رسانههای مختلف تبلیغی به کشور و رزمندگان ما هجوم آورده بودند، ولی در این میان آنچه باعث شد تا رزمندگان بر این دسیسهها و تهاجمات فائق آیند چیزی جز تقویت ایمان و اعتقادت نبود که در نهادینه سازی این مهم روحانیت نقش مهمی را بر عهده داشتند.
وی با تاکید براینکه روحانیون گام با گام با رزمندگان در همه صحنه ها بودند افزود: در دفاع مقدس گ روحانیون علاوه بر فعالیتهای تبلیغی در خط مقدم جبهههای رزمی هم حضور فعال داشتند؛ بهطوری که آمار شهدای این قشر از جامعه اسلامی، در دوران جنگ بیشتر از سایر اقشار جامعه است.
حضور با بصیرت روحانیت در عرصه دفاع مقدس
این روحانی جانباز 70 درصد، ادامه داد: حضور روحانیت در عرصههای جنگ، حضوری با بصیرت، آگاهانه و مصداق عالم به زمانه بود که همین عامل موفقیت آنها را رقم زد.
امام جماعت مسجد چهارده معصوم(ع) تهران، در ادامه سخنان خود ابرازداشت: امروز هم بعد از گذشت سه دهه، روحانیت همچنان در سنگر علم، فقاهت و دفاع از کیان اسلامی، حضور فعال داشته، به حراست از دین اسلام مشغول میباشند.
وی با تاکید بر اینکه روحانیت یکی از پشتوانههای فکری و سیاسی نظام است ابرازداشت: امروز باید روحانیت علاوه بر انتقال آزادگی و ایثار دوران دفاع مقدس به نسل جدید، از آن ارزشها حراست کند؛ دولت نیز باید از این ظرفیت حوزههای علمیه در این خصوص بهره ببرد.
حجت الاسلام و المسلمین جمشیدی، با تاکید براینکه روحانیت همچنان در بین مردم محبوبیت دارد، اذعان داشت: امروز جامعه جهانی و به خصوص جوانان ما تشنه علوم دینی هستند، این مهم در درجه اول به روحانیت مربوط میشود، چرا که سخنان آنان هنوز در بین مردم تاثیرپذیری بسیاری دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه امروز باید توجه ویژهای به جانبازان و ایثارگران گردد، اذعان داشت: جانبازان همان شهدای زنده هستند که باید احترام آنها حفظ شده، کمبودهایشان برطرف گردد.
جانبازان بیش از دارو به احترام نیازمند هستند
این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: امروز بسیاری از جانبازان ما هنوز بعد از گذشت چندین سال از دفاع مقدس با درد و رنج درگیر بوده و علیرغم این کارها، جز اینکه آنها مورد توجه قرار گیرند، توقع دیگری ندارند.
به گفته وی، هرچند جانبازان برای تامین دارو و درمان خود مشکلات زیادی دارند اما این عزیزان بیشر از دارو ، توجه و احترام نیازمند هستند.
این فرمانده دوران دفاع مقدس، در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از وضعیت فرهنگی جامعه و وجود برخی از ناهنجاری ها مثل بدحجابی گفت: دیروز استکبار جهانی با تمام قوا به این کشور حمله کرد اما با دفاع دلیرمردان و رزمندگان دشمن نتوانست وارد خاک ایران گردد، امروز دشمن به مدد امکانات روز، نه تنها وارد کشور، بلکه وارد خانههای مردم شده و برای رسیدن به اهداف شوم خود از هر طریقی استفاده میکند.
وی ادامه داد: امروز متاسفانه رواج بدحجابی در کشور که یک ناهنجاری اجتماعی است، دشمن را در رسیدن به هدف خود (که سال های دفاع مقدس نتوانسته بود برسد)، رسانده است.
بدحجابی توهین به انسانیت
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی، وجود بدحجابی در جامعه را اهانت به شهدا دانست و گفت: این ناهنجاری ها در گام اول توهین به انسانیت است تا اسلامیت !، در همه ادیان حجاب نوعی ارزش است و رواج این ناهنجاری در کشور ما، جز دسیسه دشمن چیز دیگری نمیتواند باشد .
وی ادامه داد: امروز همه ایثارگران و جانبازان ما از مشاهده بدحجابی در جامعه اسلامی ناراحت هستند، این رنج و ناراحتی بدتر و دردناکتر از درد جانبازی و ترکش دشمن است.
این جانباز 70درصد دوران دفاع مقدس با صدای بغض آلود خاطرنشان ساخت: تمام خونهای شهدای ما بهخاطر حفظ ارزشهای اسلامی به زمین ریخته شد؛ لذا تنها خواسته من و امثال بنده تنها حفظ حرمت خون شهدا با اهتمام به ارزشهای دینی است که در این زمینه همه مردم و بهخصوص دولتمردان، مسئولان وروحانیون باید اقدام اساسی انجام دهند.
معضلی به نام بدحجابی در سایه مدگرایی
وی در ادامه سخنان تاکید کرد: البته افراد بدحجاب از این کار خود معمولا آگاه نیستند و فقط به خاطر «مدگرایی» و وجود الگوهای نادرست به این نوع پوششها رو میآورند چرا که شاهدیم دختری بدحجاب در کنار مادر باحجاب خود راه میروند بدون آنکه از اثرات این کار خود خبر داشته باشند لذا در این زمینه خانوادهها و مخصوصا مادران باید اقدام اساسی انجام داده و مانع گسترش این ناهنجاری شوند، رسانههای ارتباط جمعی نیز با معرفی الگوهای برتر و شایسته به این دختران جوان، آنها را به دوری از این ناهنجاریها ترغیب کرده و متمایل به ارزشهای اصیل یک بانوی مسلمان ایران نمایند.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی بهترین الگوی نمونه برای دختران و بانوان جامعه اسلامی را حضرت فاطمهزهرا(س) و حضرت زینب(س) و سایر نامآوران دین، اهلبیت(ع) دانست و ابراز داشت: تربیت صحیح دینی توسط والدین در کنار تبلیغ هنجارهای ارزشی در رسانههای ارتباط جمعی مخصوصا تلویزیون ملی، با پخش برنامههای دینی و استفاده از نمادهای دینی در سریالهای تلویزیونی میتواند جامعه را تا حدود زیادی از بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی از جمله بدحجابی دور سازد.
/انتهای خبر18//313
گفتگو : علی سعادت