به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله حسینیبوشهری در مراسم جشن غدیر که در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) شهر خمین انجام شد ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید غدیر به جایگاه و اهمیت مسئله امامت اشاره و اظهار داشت: بشر همواره به دنبال یک پناهگاه مطمئن و مسیر روشن برای ادامه مسیر راه زندگی خود بوده که در همین راستا خداوند متعال پیامبرانی را برای هدایت انسانها مبعوث کرده، که خاتم آنها حضرت محمد(ص) بود.
وی با بیان این مطلب که عظمت پیامبرص بر هیچ کس پوشیده نیست، افزود: بشر نمیتواند هرگز بدون مقتدا بماند و راه خود را ادامه دهد در شرایط حساس زمان پیامبر (ص) نیز این مهم وجود داشته و جای تعجب است که عدهای میگویند پیامبر(ص) امور جامعه را بعد از ارتحال خود رها کرده است.
مدیر حوزههای علمیه در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این پرسش که آیا امامت یک مسیر مستمر دارد یا مقطع پایان یافته تلقی میشود گفت: همانطور که نبوت با امامت ادامه یافت امامت نیز در عصر غیبت نیاز به استمرار دارد و همیشه برای انسان نقشه راه ترسیم شده است؛ پس در عصری که امام معصوم حضور ندارد مردم بیبرنامه نمیمانند بلکه باید برنامه داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه در عصر غیبت مردم باید برای مشخص کردن راه زندگی خود به فقها و علما رجوع کنند ابراز داشت: پرونده امامت هرگز بسته نیست و در عصر غیبت، حوزههای علمیه ادامه دهنده این راه بوده و این خط را حفظ میکند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حدیثی از امام علی(ع)، به بیان مشهور طلبگی و نحوه خدمت طلاب به جامعه اشاره و افزود: طلاب باید در مرحله اول درس خود را به جد خوانده، تنها برای خدا تحصیل کرده، خداترس بوده و در برخورد خود با مردم متواضعانه باشند و این موارد اصولی است که طلاب باید به آن اهتمام داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه طلاب باید از تمام لحظات زندگی خود برای درس خواندن بهترین بهره را ببرند، ابراز داشت: علم در کلام حضرت علی(ع) حاصل نمیشود مکر اینکه طلاب به پنج شاخصه روح پرسشگری، پرکاری و مطالعه زیاد، تهذیب نفس، حفظ حرمت استاد و کمک گرفتن از خداوند خود را مجهز کنند و این سرمایههای موفقیت یک طلبه است.
وی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به ملبس شدن سه طلبه این مدرسه علمیه خاطرنشان ساخت: طلاب باید قدر لباس خود را دانسته و همواره حافظ آن باشند تا لباس و خداوند نیز از آنها حفاظت نماید.