حجتالاسلام و المسلمین هادی حسینخانی در حاشیه برگزاری آزمون سالانه حفظ و نهجالبلاغه طلاب در قم، در گفتگو با خبرنگار حوزه به تبیین جایگاه ویژه انس و ارتباط طلاب با قرآن و نهجالبلاغه پرداخت.
وی با اشاره به این که حفظ قرآن مهمترین زمینه برای انس طلاب با این کتاب الهی و جاودان است، ادامه داد: این مسئله تاثیرات زیادی در رشد همه جانبه طلاب دارد.
معاون تهذیب حوزههای علمیه با بیان این که انس با قرآن موجب ارتقا معنوی طلاب و موفقیت آنان در برنامههای تبلیغی میشود، افزود: زمانی که طلبه با قرآن انس داشته باشد، تبلیغ، پژوهش، تدریس و همه امور فردی و اجتماعی او مبتنی بر معارف اسلامی و تعالیم قرآنی خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین حسینخانی یادآور شد: مقام معظم رهبری به طور جدی به دنبال اجرای فراگیر حفظ قرآن در کشور هستند و تاکید دارند که حداقل ده میلیون حافظ قرآن در جامعه اسلامی تربیت شود.
وی همچنین به جایگاه نهجالبلاغه در تعالیم اسلامی اشاره کرد و گفت: کلام امیرالمومنین(ع) بر گرفته از وحی الهی و آموزههای قرآنی بوده و دارای جامعیت گستردهای است که ضرورت دارد طلاب نسبت به حفظ آن اهتمام جدی داشته باشند و آموزههای علوی را در زندگی خود جاری و به مردم انتقال دهند.
معاون تهذیب حوزه های علمیه در پایان خاطرنشان کرد: اهتمام طلاب به حفظ قرآن و نهجالبلاغه آنان را در مسیر رشد و تکامل معنوی موفق تر خواهد کرد.