یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 322988
۲۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴

حضرت سیدالشهدا(ع) در روز عاشورا فرمود، اصحابی با وفاتر از شما نمی شناسم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، شب نهم ماه محرم،‌ در جمع سوگواران عزای حسینی در مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) قم، در ادامه سلسله مباحث تبیین سبک زندگی به مسئله وفای به عهد اشاره کرد و گفت: وفاداری یکی از ویژگی های حضرت عباس(ع) است که اصل حاکم بر زندگی ائمه معصومین(ع) به شمار می رفت.

وی با اشاره به تخریب وهابیت در خصوص شخصیت حضرت عباس(ع)، ابراز داشت: وهابی ها در کتب خود می نویسند حضرت اباالفضل(ع)، سه برادرش را پیش از خود به جنگ  فرستاد تا با کشته شدن آن ها، تمام ارث ها را مال خود کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی در پاسخ به این شبهه گفت: طبق احکام اسلام تا وقتی پدر و مادر زنده در قید حیات باشند که به برادر ارث نمی رسد؛ مگر برادران حضرت اباالفضل(ع) چه ارثی جز شمشیر داشتند؟

وی در ادامه پیمان و عهد را مسئله بسیار مهم و کلیدی دانست و اظهار داشت: تمام روابط و معاهدات سیاسی، اقتصادی، اخلاقی، دینی و ... مبتنی بر اصل وفای به عهد است.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی(ص) با تاکید بر اینکه بر اساس آیات قرآن کریم در روز قیامت از عهدشکنان سوال می شود، تصریح کرد: در سوره توبه خداوند تاکید کرد که به عهد با مشرکان نیز باید پایبند بود.

*نزدیک ترین افراد به پیامبر چه کسی است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی اصل ایمان را بر اساس روایات امانت داری و وفای به عهد دانست و گفت: نزدیک ترین افراد به نبی مکرم اسلام در روز قیامت کسی است که پنج ویژگی صداقت، وفاداری، امانت داری، اخلاق خوش و مردم دار باشد.

*دروغ گویی تبدیل به بزرگ ترین معضل اجتماعی شده است

وی یکی از مهم ترین مشکلاتی که سبب مشکلات و تشویش جامعه شده را دروغگویی عنوان کرد و ابراز داشت: بسیاری از طلاق ها، اختلافات، نزاع ها و شلوغی دادگاه های کشور به دلیل دروغگویی و عدم تعهد به پیمان است.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) با تاکید بر لزوم وفای به عهد، گفت: در روایات و آیات تاکید شده کسی که بی وفا باشد و عهدهای خود را زیر پا بگذارد، بی دین است.    

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه وفای عهد شامل پیمان با خدا، امام معصوم و با خود می شود، اظهار داشت: پیمان با خداوند نیز شامل سه نوع وفای به عهد فطری، عقلی، و شرعی است.

وی با اشاره به روایتی از امام سجاد(ع) مبنی بر اینکه دین به مفهوم حق گویی، امانت داری و وفاداری   به عهد با خدا است، ابراز داشت: اگر دین خدا را یاری کنیم و وفای به عهد کنیم، خداوند نیز به وعده هایش عمل می کند.

*بسیج دشمنان برای تخریب فرهنگ عاشورا

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی(ص) با توصیه به جوانان مبنی بر اینکه چشم و گوش بسته به سراغ شبهات در اینترنت نروند چرا که برای اعتقاد آن ها بسیار خطرناک است، تصریح کرد: عده ای در دنیا بسیج شدند تا شبهاتی را نسبت به عاشورا ترویج کنند.

*اشاره امام حسین(ع) سپاه عمر سعد را دود می کرد

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی در پاسخ به شبهه ای مبنی بر اینکه وقتی امام حسین(ع) نمی تواند خود و خانواده اش را نجات دهد چگونه دست شیعیان را می گیرد، اظهار داشت: اگر امام حسین(ع) اشاره می کرد سپاه عمر بن سعد دود می شد؛ مگر خداوند ارده نکرد تا آتش بر ابراهیم سرد شود؛ در روز عاشورا بنا نبود معجزه ای صورت گیرد و همه مسائل باید به شکل عادی پیش می رفت.

وی به آثار واقعه عاشورا پس از هزار سال اشاره داشت و گفت: پس از این همه سال امروز نام چه کسی مطرح است و مردم برای امام حسین(ع) مجلس می گیرند یا امویان؟

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی(ص) با تاکید بر اینکه امام حسین(ع) اختصاصی به شیعه ندارد، اظهار داشت: سه روز پیش در ترکیه همایشی بود و مسیحیان و سنی ها نیز برای امام حسین(ع) گریه می کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان اینکه زیارت قبور ائمه(ع) و حضور در مجالس عزاداری از عوامل وفای به عهد با امام معصوم است، تصریح کرد: اشک برای امام حسین(ع) نشانه تحول است و مجالس سوگواری بهترین نقطه برای تغییر و تحول درونی است.

*وفاداری اصحاب امام حسین(ع) نمونه است

وی با تاکید بر اینکه وفاداری اصحاب و یاران امام حسین(ع) در دنیا یک الگو بود، اظهار داشت: حضرت سیدالشهدا(ع) در روز عاشورا فرمود اصحابی با وفاتر از شما نمی شناسم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha