مهدی صدری در گفتوگو با خبرنگار حوزه در اصفهان به مناسبت حضور مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان در نمایشگاه پژوهش و فناوری استان، با اشاره به فعالیتهای این مرکز اظهار داشت: مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان از سال 1377 کار خود را آغاز و تاکنون اقدام به تولید نرم افزارها و کتابهای علوم اسلامی کرده و در این راستا تاکنون بیش از 40 تا 50 عنوان نرم افزار به همراه 20 تا 30 عنوان کتاب تولید کرده است.
وی با اشاره به حضور فعال و موثر دفتر تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان در کلیه نمایشگاههای قرآن و کتاب در سراسر کشور، تاکید کرد: همچنین از سال 1379 تاکنون این مرکز اقدام به برگزاری نمایشگاههای ترجمه تصویری از قرآن کریم نموده است.
مدیر بازرگانی مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان ادامه داد: برای برپایی این نمایشگاه گروهی تحقیقاتی پس از طی مراحلی، آیاتی از قرآن را که قابلیت به تصویر کشیده شدن دارند را انتخاب و به کمک هنرمندان اصفهانی تابلوهای نفیس نقاشی و خطاطی با موضوع این آیات را خلق کرده اند.
وی با اشاره به این که تاکنون دو مجموعه از این تصاویر قرآنی آماده شده، ادامه داد: کار مجموعه نخست در سال 79 به پایان رسید که تعداد 45 تابلو از آیات قرآن را شامل میشود و نرم افزار آن نیز تحت عنوان «امثال» (مثلهای قرآنی) به همراه انیمیشن هایی بر مبنای آیات قرآن تهیه شده است.
صدری اضافه کرد: از سال 81 تا 88 نیز کار تحقیقات گسترده ای پیرامون آیات قیامت در قرآن انجام شد و برای نخستین بار نمایشگاه تابلوهایی که این آیات را به تصویر کشیدند در هتل عباسی به نمایش درآمد.
وی با بیان اینکه تابلوهای نمایشگاه آیات قیامت در قرآن 110 عنوان است، تاکید کرد: این تابلوها که بشارت و تنذیر را در کنار یکدیگر به تصویر کشیده، موضوعات قرآنی از لحظه مرگ، دمیدن در صور، عالم برزخ، نعمتهای بهشتی و عذابهای جهنمیان را به تصویر کشیده ست..
مدیر بازرگانی مرکز تحقیقات رایانه ای حوزه علمیه اصفهان با اشاره به این که این مرکز از ابتدای برپایی نمایشگاههای پژوهش تاکنون در این نمایشگاهها شرکت داشتهاند، بیان داشت: در این نمایشگاه کتاب رستاخیز با تخفیف ویژه به همراه نرم افزارهایی برای استفاده عموم مردم و یا ویژه طلاب عرضه شده است..
وی با اشاره به ضرورتهای امر پژوهش و کمبودهای این فضا که لازم است طلاب درباره آن تحقق کنند، بیان داشت: با توجه به فعالیتهای گسترده پژوهشی مرکز تحقیقات، حوزه علمیه میتواند به عنوان مبدا و مرجع به طلاب حوزه در امر تحقیق کمک کند، اما باید بر این نکته تاکید کنم که هر چه در این زمینه فعالیت انجام شود باز هم جای خالی آن احساس میشود
صدری با اشاره به پروژههای در دست تولید این مرکز گفت: موضوع خانواده که در قالب 9 نرم افزار تهیه و از زمان ازدواج تا پرورش کودکان در سنین مختلف را در بر میگیرد، یکی از پروژههای در دست تهیه این مرکز است که به تدریج در حال آماده سازی است.