دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ |۲۰ صفر ۱۴۴۶ | Aug 26, 2024

امام جمعه موقت اردبیل با بیان این که انسان وقتی به کمال می رسد که در محور محبت پیامبر(ص) حرکت کندگفت: رمز محبت اهل بیت(ع) برای ایجاد وحدت است، تا وحدت در محبت الهی برای جامعه بشری حاصل شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام والمسلمین علی فروغی، در  اجتماع مردم تبریز که به مناسبت رحلت حضرت ختمی مرتبت محمدمصطفی(ص)برگزارشد طی سخنانی تصریح کرد: اساسی ترین نیاز انسان از آغاز تا انتهای خلقت، معرفت است، انسان فطرتا می خواهد حقایق را بشناسد وبا حقایق آشنا شود و با حقایق انس و الفت بگیرد.

استاد حوزه علمیه با تاکید بر ضرورت پایداری در راه ولایت عنوان کرد: اولین قدم در راه معرفت انسان، ولایت مداری است، اگر انسان به غیر ولایت الهی رجوع کند، زیارت حج او نیز مقبول درگاه حق تعالی نمی شود.

حجت الاسلام والمسلمین فروغی تاکید کرد: شناخت پیامبر خدا و شناسایی حجت پروردگار، دیگر قدم های تکامل بشر در راه معرفت انسان است، تنها در این صورت است که انسان می تواند از چشمه  انسانی در عالم بنوشد.

وی با اشاره به این که اگر انسان از محور ولایت فاصله بگیرد، هویت خود را از دست می دهد، ادامه داد: بحران های جامعه بشری به دنبال عدم شناخت پروردگار حاصل می شود، انسان وقتی به کمال می رسد که در محور محبت پیامبر خدا حرکت کند.

استاد حوزه علمیه همچنین سلمان و اویس قرنی را نمونه هایی از انسان های ولایتمدار تاریخ دانست و تصریح کرد: اویس قرنی پیامبر(ص9 را زیارت نکرده، اما در پیامبر محو بود، چرا که معرفت و محبت پیامبر(ص) را درک کرده بود.

حجت الاسلام والمسلمین فروغی عنوان کرد: عالم باید بر محور محبت پیامبر (ص)بچرخد که مقدمه و موخره آن محبت و معرفت الله است، در این صورت است که جامعه، به جامعه عقلانی و روحانی تبدیل می شود.

وی در پایان گفت: رمز محبت اهل بیت(ع) برای ایجاد وحدت است تا وحدت در محبت الهی برای جامعه بشری حاصل شود.

خاطرنشان می شود،در اجتماع هیئات مذهبی شهر تبریز  که با حضور پیکر مطهر دو شهید گمنام در سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن(ع) برگزار شد، زیارتنامه از بعید قرائت شد و پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به امامت آیت الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، پیکر مطهر دو شهید گمنام تشییع شد.

انتهای پیام/

 

800x600 Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha