پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

رییس فرهنگستان علوم اسلامی با تأکید بر این که تمامی معارف الهی که به نبی مکرم اسلام(ص) عطا شده، در وجود اهل بیت(ع) نیز قرار داده شده است، گفت: اهل بیت(ع) میراث نبی مکرم اسلام(ص) که معرفت و علم الهی بود را از خداوند دریافت نمودند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری در شب میلاد پیامبر اکرم(ص)و امام صادق(ع) در جمع زائران کریمه اهل‌بیت(س) در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر، اظهار داشت:‌ خداوند نعمتی به عظمت نعمت پیامبر اسلام(ص)به بشریت عطا نکرده است.

رئیس فرهنگستان علوم اسلامی افزود: پیامبر(ص) کسی است که خداوند حقایقی که به همه 124 هزار پیامبر عطا کرده بود، به ایشان داده بود. خداوند مقامات معنوی و علمی را به کسانی می‌دهد که بندگی درست خداوند را انجام داده باشند.

وی، نبی مکرم اسلام(ص) را بنده خاص خداوند معرفی و عنوان داشت: در میان بندگان خداوند، آنان که بالاترین مقام بندگی را داشتند، انبیای الهی بودند که خداوند نیز به این‌ بندگان خالص خود مقامات معنوی و علمی را عطا نمود. خداوند به رسول اکرم(ص) تمامی این معارف و علوم را داده بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) دراین باره خاطرنشان ساخت: بر اساس این روایت، همه حقایق و حکمت‌ها در نزد پیامبر(ص) بود.

وی، وجود پیامبر اسلام(ص) را سرچشمه معارف الهی دانسته و ادامه داد: وجود پیامبر(ص)سفره برکت و رحمت خداوند است؛ کسی که از این سفره بهره‌ای نبرد، از معرفت و علم الهی بهره‌ نبرده است.

این محقق حوزوی با تأکید بر این که تمامی معارف الهی که به نبی مکرم اسلام(ص) عطا شده، در وجود اهل بیت(ع) نیز قرار داده شده است، تصریح کرد: اهل بیت(ع) میراث نبی مکرم اسلام(ص) که معرفت و علم الهی بود را از خداوند دریافت نمودند.

وی در ادامه با اشاره به آیات ابتدایی سوره مبارکه مزمل، گفت: خداوند در این آیات پیامبر(ص) را به انذار دادن مردم امر می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری تصریح کرد: انذار مردم از سوی پیامبر(ص) به این معنی نیست که تنها جملاتی را برای مردم بیان کند؛ بلکه خود پیامبر(ص) این انذار را از محضر خداوند درک کرده است و آن را به مردم ابلاغ می‌نماید.

وی با بیان این که این مسئله درباره بشارت نیز وجود دارد، ادامه داد: کسی که به بشارت‌ها و انذارها توجه نماید، مسیر سعادت در پیش روی او باز می‌شود. زمانی که عظمت الهی در دل انسان روشن شد، دیگر چیزی در پیش روی انسان اهمیت نخواهد داشت.

رئیس فرهنگستان علوم اسلامی با اشاره به آیه تطهیر، اظهار کرد: خداوند پیامبر(ص) را از هر گونه گناه و آلودگی‌ها پاک کرده است؛ مردم نیز به همان اندازه که به آن حضرت نزدیک شوند، می‌توانند به پاکی دست یابند.

وی خاطرنشان کرد:‌ خداوند به خاتم النبیین «خلق عظیم» عطا کرد؛ خداوند پیامبر(ص) را با محبت خود تربیت کرد؛‌ کسی که به محبت الهی آراسته شد، محبت مخلوقات الهی نیز در دل او ایجاد می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین میرباقری با بیان این که به دلیل این محبت، همه پیرامون پیامبر(ص) جمع می‌شدند، تصریح کرد:‌ تمام تلاش پیامبر(ص) نجات مردم از آلودگی‌های ظاهری و باطنی بود.

وی افزود: نبی مکرم اسلام(ص) خورشیدی است که با تابیدن بر جامعه، همه را از نور خود بهره‌مند می سازد؛ این بهره‌مندی محدودیت زمانی و مکانی ندارد؛ بنابراین هر کس در هر جا و زمانی می تواند از وجود نورانی ایشان بهره‌مند گردد.

رییس فرهنگستان علوم اسلامی بابیان این که برای بهره‌مندی از سیره نبی مکرم اسلام(ص) تنها کافی است که که به دستورات آن حضرت و اهل بیت(ع) عمل کنیم.

انتهای پیام// 15/ 313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha