پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
مجلس علمای بحرین

شورای علما بحرین دیدارهای مقدماتی چهارمین نشست آموزش دینی را برپا کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، این نشست قرار است در آینده برگزار شود و شورای علما در زمینه آمادگی برای برپایی این نشست، جلسات مقدماتی را در مرکز معارف اسلامی شیخ مفید جهت هماهنگی با مسؤولان پروژه های دینی و بحث درباره مراحل نشست و تعیین جهت گیری های مناسب و ابزارهای اجرایی برگزار میکند.

در این جلسه که سید محسن الغریفی دبیر شورای مرکزی شورای علما حضور داشت، درباره موضوع نشست و زمان و محورهای گفتگو و نقش و مسؤولیت مرکز مفید و برخی مراکز دیگر بحث و گفتگو شد و توافقی ابتدایی صورت گرفت که این نشست با نظارت و مدیریت مرکز شیخ مفید برگزار شود. مرکز آموزش دینی روستای باربار نیز تمایل خود را برای انجام هماهنگی ها و همکاری های لازم جهت برپایی نشست اعلام کرد. لازم به ذکر است که در صورت نیاز جلسات متعدد مقدماتی دیگری قبل از نشست برگزار خواهد شد.

سومین نشست آموزش دینی سال گذشته توسط مرکز شیخ مفید با موضوع "سازماندهی اداری پروژه های آموزش دینی در بحرین" و تلاش برای رفع موانع پروژه های آموزش دینی برگزار شد.

همچنین اولین همایش آموزشی با هماهنگی حوزه علمیه امام باقر(ع) سال 2005 در منطقه "کرباباد" و با شعار "آموزش دینی در بحرین، وضع موجود و راه های پیشرفت" برگزار شد. در این همایش گزارشی از تجربه آموزش دینی الدراز ارائه شد و کارگروهی برای بررسی پیشنهادهای آموزشی تشکیل شد.

اما دومین همایش توسط مجمع اهل بیت(ع) و با همکاری شورای اسلامی علما و جمعیت بیداری اسلامی و با شعار "آموزش و تاثیر آن در پیشرفت آموزش دینی" در سال 2007 برگزار شد.

سید مجید المشعل رییس شورای اسلامی علما در سخنان خود در دیدار مشورتی پس از سومین نشست آموزشی بر ضرورت حفظ مرکزیت تاکید کرد و گفت اگر مرکزیت از بین برود نظارت و جدیت از بین میرود. هدف ما نظارت بر روند آموزش دینی و پیشرفت آن و حرکت آموزش دینی کشور در یک جهت معین میباشد.

سید المشعل گفت: هم اکنون هیچ نهاد و سازمانی شایسته تر از شورای علما برای رهبری و نظارت بر جریان آموزش دینی در کشور وجود ندارد؛ چرا که این شورا از شمار زیادی از علما و فضلای متخصص و ویژگی هایی همچون استقلال و آگاهی و استقامت و حضور فعال بهره مند است و از طرفی بنای اسلام نیز بر رهبری و سرپرستی علما نسبت به مسایل دینی میباشد.

وی افزود: تک روی و حرکت انفرادی کار شایسته ای نیست و برای موفقیت و به ثمر نشستن این پروژه بزرگ چاره ای جز مشورت و همفکری و حرکت دسته جمعی نداریم و شورای علما نیز بدون مشارکت جوانان فداکار نمتواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد. و برادران ما باید با روش درست و مناسب فکر و مشورت کنند.

سید مشعل گفت: شورای علما از روز نخست نسبت به این امر حساس بوده و تلاش زیادی در این زمینه انجام داده و ضروری دانسته مرکزی ویژه پروژه های آموزش دینی تاسیس کند و نظارت بر این مساله نیز از اولین اولویت های شورا بوده و البته ما هنوز در آغاز راه پیشرفت آموزش دینی هستیم. آموزش دینی امری حساس و مهم با شاخه های فراوان است که نیازمند افکار و نظریات متخصصان است و ما امیدواریم از طریق این نشست ها و تبادل افکار بتوانیم به دیدگاهی واضح و واقع بینانه و قابل اجرا دست بیابیم که بتواند در خدمت آموزش دینی کشور قرار گیرد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha