به گزارش خبرگزاری حوزه، دکتر عباس طارمی قائم مقام مرکز تحقیقات صدا و سیما، امروز در این پیش نشست، به تبیین اهمیت احیاء و نشر حکمت متعالیه و بیان زندگانی علمی و معنوی آقا علی مدرسی زنوزی پرداخت.
وی گفت: حکمت متعالیه پس از یک قرن مورد توجه آقا میرزامحمد تقی الماسی قرار گرفت و پس از آن توسط شاگرد وی آقا محمد بید آبادی مورد تعلیم و تدریس قرار گرفت و پس از دو قرن به وسیله ملاعلی نوری در طول پنجاه سال احیاءگردیده و نشر داده شد و مشعل فروزان حکمت متعالیه به جریان غالب فلسفی در ایران تبدیل شد.
طارمی افزود: تمامی اساتید حکمت صدرایی که پس از ملاعلی نوری در حوزه های اصفهان، تهران، سبزوار و قزوین به تدریس می پرداختند از شاگردان برجسته ملاعلی نوری بوده اند که عبارتند از ملامحمد اسماعیل واحدالعین اصفهانی،ملاعبدالله مدرس زنوزی پدر آقاعلی مدرس زنوزی،آقاسیدرضی لاریجانی، ملاآقا قزوینی و میرزامحمد حسن چینی معروف به مولانا.
قائم مقام مرکز تحقیقات صدا و سیما ادامه داد: مدرس زنوزی 20سال به تدریس حکمت متعالیه در مدرسه مروی تهران پرداخت و با تسلط به آراء و افکار ملاصدرا در تبیین معارف اسلامی و شیعی کم نظیر بودند
وی خاطرنشان کرد: پدر حکیم طهران، ملاعبدالله مدرس زنوزی موسس حوزه فلسفی تهران و برادرش ملاحسین زنوزی از اساتید بزرگ ریاضیات و هیات و نحو در عصر خود بوده است.