به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله محمدی ریشهری، امروز در همایش بزرگداشت آیتالله مشکینی، که در موسسه علمی دارالحدیث قم برگزارشد، با اشاره به ابعاد مختلف شخصیتی ایشان گفت: در بیان عظمت آن مرحوم همین بس که مقام معظم رهبری بیان کردند«مرحوم آیتالله مشکینی اسوه اخلاق عملی برای شاگردان و ارادتمندان بود»، ایشان اسوه ایمان و پارسایی و حقطلبی بود.
وی افزود: یکی از مهمترین سجایای اخلاقی آیت الله مشکینی تواضع خاص ایشان بود؛ با همه وضانت علمی و برخورداری از منصب های انقلابی و بهرهمندی از آن همه علم، زهد و تقوا محبوبیتی که بین مردم داشتند ذرهای غرور در وجودشان نبود و بسیار متواضع بود ؛ نکته مهم اینکه ایشان اصلا علاقهای به این دنیا نداشتند.
وی گفت: بعداز وفات آیت عظام اراکی و گلپایگانی ایشان قصد داشتند رساله خود را منتشر کنند ولی پس از گذشت زمانی با توجه به تایید بزرگانی مانند مقام معظم رهبری از این کار خودداری کردند.
تولیت آستان شاه عبدالعظیم حسنی تصریح کرد: یکی دیگر از نکتههای مهم زندگی ایشان انضباط خاص در زندگی بود، پنجاه اثر وزین حاصل این همه انضباط در زندگی و نظم است که توانست به رغم تبعید و مشاغل سیاسی و زهد و تقوا و پارسایی این همه برکات علمی به بار بیاورند.
وی افزود: اگر تعداد صفحات این آثار را نسبت به 85 سال عمر ایشان بسنجیم میبینیم که ایشان در هر روز یک صفحه مطلب نوشتهاند.
رییس موسسه دارالحدیث بیان داشت: آیت الله مشکینی اصرار زیادی نسبت به استفاده مفید از وقت داشتند نظم و انضباط ایشان باعث شد که ثمرات بسیار زیادی را داشته باشد، دو هفته پیش از وفاتشان در دیداری که با ایشان داشتم، آخرین کلمات را به زبان جاری کردند، چند آیه داشتند که تفسیر ایشان از این آیات این بود که منتظرند تا خداوند جان ایشان را بگیرد.