معظم له تصریح کردند: گناه این دختران این بوده که در مدرسه درس می خواندند و اعتقاد این گروه این است که دختران نباید درس بخوانند لذا باید اسیر شوند.
ایشان با بیان این که همه این مسائل آثار شجره خبیثه ای است که به دست تکفیری ها غرس شده، اظهار داشتند: دنیا بداند که اینها از اسلام بیگانه اند و اصلا مسلمان نیستند. اینها خارج از اسلام و به عقیده ما وحشیانی هستند که نام انسان را هم نباید بر آنها گذارد.
معظم له ضمن تاکید بر لزوم هوشیاری در مقابل چنین گروه های نادان و دور از عقل و منطقی، فرمودند: باید مراقب بود مبادا همین ها بهانه ای در دست دشمنان ما در اروپا و آمریکا شود و آنها بر ضد اسلام تبلیغات کنند و بگویند ببینید مسلمانان دارند چه کار می کنند.
ایشان با تاکید مجدد بر این که چنین گروه و افرادی بیگانه از اسلام هستند، هشدار دادند: ممکن است که اینها از سوی دشمنان اسلام تحریک شده باشند تا بعد بتوانند با مستمسک قرار دادن اعمال زشت آنان، بر
ضد اسلام و مسلمین تبلیغ کنند.
حضرت آیت الله مکارم شیرازی اضافه کردند: شنیده ایم برخی مفتیان بزرگ اهل سنت نیز تنفر و بیگانگی خود را از این افراد و از این کارها اعلام کردند، تا بدانند که نمی شود این وصله ها را به اسلام چسباند.
تقدیر از معتکفین
ایشان در بخش دیگری از سخنانخود از حضور گسترده و پرشور مردم به ویژه جوانان عزیز در مراسم معنوی اعتکاف قدردانی کردند.
ایشان گفتند: بحمد لله مراسم معنوی اعتکاف با شور و شعف و آبرومندی پایان یافت و در واقع خاری در چشم دشمنان اسلام و آنهایی بود که می گویند مردم از دین و اسلام فاصله گرفته اند.
حضور 70 درصد جوانان در اعتکاف
معظم له با اشاره به ارائه آمار مراسم معنوی اعتکاف از سوی مسئولان مبنی بر این که حدود 70 درصد از شرکت کنندگان جوانان بوده اند، این مساله را در بردارنده پیام های بسیار دانسته و تاکید کردند: این مساله نشان می دهد
که تا چه اندازه جوانان پایبند به مسائل اسلامی هستند که حتی امر مستحب دشواری مانند اعتکاف را با جان و دل پذیرا می شوند و حتی عده ای که در قرعه کشی نوبت به آنها نمی رسد بسیار ناراحت و نگران هستند از این که
چنین توفیقی نصیب شان نشده است.
معظم له با یادآوری این نکته که در اسلام برنامه های مختلفی برای تحول افراد و جامعه پیش بینی شده است، خاطرنشان کردند: نماز جمعه، مراسم عمره، مراسم حج، مراسم ماه رمضان، مراسم نمازهای عید، مراسم اعتکاف وامثال این امور هر کدام می تواند منشأ تحول اساسی در جامعه باشد.
نظر شما